spot_img
spot_imgspot_img
17.9 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Qatar 2. kez o ödüle almaya hak kazandı

Seçtiklerimiz

Şirket ayrıca  ‘’En İyi Hava Yolu Şirketi, En İyi Ekonomi Sınıfı Hizmeti, En İyi Uzun Mesafeli Uçuş Yapan Hava Yolu Şirketi, En İyi Kabin Personeli ve Orta Doğu’nun En İyi Hava Yolu Şirketi’’ kategorilerinde de finalist ilan edildi.

Art arda ikinci defa bu ödülü kazanmanın müşterilerine sundukları beş yıldızlı hizmet ve kalitenin takdir edildiğinin göstergesi olduğunu belirten Qatar Airways Grup CEO’su Akbar Al Baker sözlerine şu şekilde devam etti: “Business Traveller Ödülünü kazanmak bizim için büyük bir onur. Bize oy veren ve bizimle seyahat eden herkese teşekkür etmek istiyoruz.Hamad Uluslararası Havalimanı’ndaki Al Mourjan Business Lounge’da ve Londra Heathrow Terminal 4’deki birinci sınıf bekleme salonlarımızda yolcularımıza lüks hizmetler sunuyor ve hava yolu seyahatlerine yenilikler getiriyoruz.”

Havacılık sektöründe mükemmelliğin simgesi olarak bilinen Business Traveller Ödülleri dergi okurlarının oyları ile belirlendi ve sonuçlar bağımsız bir denetleme şirketi tarafından değerlendirildi.

Qatar Airways, Mayıs ayında, Doha ile Londra Heathrow arasında uçuş yapan ve 40 özel bespoke seat  koltuğun yer aldığı A319 uçağı ile ilk All-Business Class hizmetini başlatmıştı.Birleşik Krallık iş piyasasında giderek popüler hale gelen hizmette Qatar Airways yolcularına, özel jet ve benzeri bir çok lüks seçenek sunuyor.

140’tan fazla uçuş noktası ile 17 yıldır faaliyet gösteren Qatar Airways oneworld birliğinde de ‘’En İyi Hava Yolu Birliği’’ seçilmişti. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika