spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Qatar Airways Hindistan Nagrup’a geri dönüyor

Seçtiklerimiz

Verdiği taahhütlerin önemini vurgulayarak Hindistan pazarında sürekli genişleyen Qatar Airways, 1 Aralık 2015 tarihinden itibaren Doha’dan Nagpur’a (Hindistan) aktarmasız uçuşlara yeniden başlayacağını duyurdu. Bu uçuşlarla birlikte, Qatar Airways’in Hindistan’daki 13 önemli kente yaptığı haftalık toplam uçuş sayısı 95’ten 102’ye çıkacağı bildirildi. Qatar Airways’in daha önce de Ocak 2008 – Mayıs 2009 tarihleri arasında Nagpur’a uçuşlar gerçekleştirdiği belirtildi.

Qatar Airways’in Grup CEO’su Sayın Akbar Al Baker Doha – Nagpur rotasındaki uçuşların yeniden başlamasıyla ilgili “Qatar Airways olarak, Hindistan’daki müşterilerimize mümkün olan en iyi uçuş deneyimini sunmayı amaçlıyoruz. Hindistan bugün, şirketimizin en fazla varış noktasına hizmet verdiği pazardır. Daha fazla varış noktası ve seferle Hindistan’daki varlığımızı genişletmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Dünya’nın en iyi havayolu şirketi Qatar Airways’in, her gün Doha – Nagpur arasında dört saatlik uçuş hizmeti vereceği belirtildi.  A320 model uçağın kullanılacağı uçuşta her koltukta SMS mesajlaşma hizmetinin de olacağı belirtildi.

Sadece18 yıldır faaliyette olan hava yolu şirketi bu süre içinde oldukça hızlı bir büyüme gösterdi ve şu anda 164 uçaktan oluşan modern filosu ile Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Asya Pasifik, Kuzey Amerika ve Güney Amerika’da iş ve tatil amaçlı 151 varış noktasına uçuşlar gerçekleştiriyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika