spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
İstanbul
Salı, 16 Nisan 2024

Qatar Airways, ISG’den uçuşlarını arttırıyor

Seçtiklerimiz

Hava yolu şirketi, 22 Mayıs 2014 tarihinden bu yana haftanın 4 günü Sabiha Gökçen’den uçuyordu. Son yıllarda gelişen turizm ekonomisi ile İstanbul varış noktası taleplerinin artması sonucu, Qatar Airways uçuşları günlük hale getirecek.

26 Ekim’de başlayacak olan Doha-Sabiha Gökçe Havalimanı rotasındaki ilave uçuşlar ile İstanbul’dan uçuş sayısı haftalık olarak 14’ten 17’ye çıkacak.

Qatar Airways, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nın yanı sıra İstanbul Atatürk ve Ankara Esenboğa havalimanlarına uçuyor.

Qatar Airways Grubu İcra Kurulu Başkanı Akbar Al Baker konu hakkında şunları söyledi: “İstanbul’a seyahat etmek isteyen Qatar Airways yolcularının artık daha esnek bir seyahat planı ve daha fazla seçeneği olacak. İlave uçuşlar ayrıca, İstanbul’dan dünyanın çeşitli yerlerine ulaşmak isteyen yolcular için de iyi bir seçenek haline gelmektedir."

Artık İstanbul’a giden ve İstanbul’dan gelen yolcular, BAE, Suudi Arabistan, Bangkok, Maldivler, Bali, Singapur, Melbourne ve Hong Kong gibi popüler varış yerleri de dahil olmak üzere, havayolunun geniş kapsamlı küresel varış noktası ağı ile daha iyi bir şekilde bağlantı kurabilecekler.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika