spot_img
spot_imgspot_img
7.6 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

‘’Ruslar, Hindistan’a girişte vize alabilecekler’’

Seçtiklerimiz

Konuyla ilgili açıklama yapan Goa  turizminin  gelişiminden sorumlu Kamu Şirketi Müdürü  Nickhil Desai,” Hükümet, eylül ayı sonuna doğru bu konuda bir açıklama yapacak . Sanırım ekim ayından itibaren Rusya’dan Hindistan’a uçan vatandaşların Goa’daki  uluslararası Dobalim havalimanı dahil halanlarında vize alabilecekler” diye konuştu.

Daha önce savunma ve kurumsal konulardan sorumlu Hindistan Maliye Bakanı Arun Jetley, bu senenin bütçesini sunarken, ülke yetkililerinin ilk etapta ülkedeki 9 havalimanında yabancı turistlere vize verilebileceğini bildirmişti. Söz konusu havalimanları ise şöyle:

 ¨Yeni Delhi’deki İndira Gandhi Uluslararası Havalimanı, Bombay’daki Chatrapati Shivaji Uluslararası Havalimanı, Kalküta’daki  Nataji Subhas Chandra Bota Uluslararası Havalimanı, Tamilnad eyaletindeki Chennai havaalanı, Karnataka eyaletindeki Bangalore havaalanı, Haydarabad eyaletindeki  Andhra Pradeş havaalanı ve Goa eyaletindeki Dabolim havaalanı.’’

Havalimanında vize alacak Rus turistlerin Hindistan’a uçmadan 5 gün öncesinde internetteki anketi doldurmaları gerekiyor.
Bu arada Rus turistler tarafından tercih edilen tatil eyaleti Goa’ya geçtiğimiz sezon 160 bin kişi gitti.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika