spot_img
spot_imgspot_img
18.2 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Sahibinden dekor amaçlı satılık uçak

Seçtiklerimiz

Sahibinden.com’da satışa konulan uçağın sahibi pilot Gökçe Boztepe, yaptığı açıklamada, uçağın daha önce THY filosunda hizmet verdiğini söyledi.
 
Son yıllarda bazı hurda uçakların kafe ve restorana çevrilmesi nedeniyle bu alana yöneldiklerini ifade eden Boztepe, uçağa Samsun ve Zonguldak’tan talip çıktığını belirtti.
 
Boztepe, satılığa çıkarılan uçağı bir hafta önce teslim aldıkların dile getirerek, "Uçağın şimdiki satış fiyatı 170 bin dolar fakat pazarlığa açığız" dedi.
 
– "Uçağın yeri gökyüzü"
 
Havacılık sevdası nedeniyle hurdaya asla uçak satmadığını belirten Boztepe, şöyle devam etti:
 
"Aslında uçakların kesilmesi benim hiç hoşuma gitmiyor. Uçağın yeri gökyüzü ama en azından insanların görebileceği yerde de konumlanması lazım. Ben hurdaya uçak satmıyorum. Arayanlara da özellikle söylüyorum. İki katını da verseler hurdaya uçak satmıyorum. Çünkü çocukların uçakların arasında büyümesi lazım. Böylece havacılığımızın bir geleceği olsun. Biz böyle büyüme şansını yakalayan ender insanlardanız. Biz böyle büyüdük. Dekor olarak dursun, insanlar da uçağı görsün, tanısın, yakından baksın. Çünkü çoğu insan için uçak bir ütopya."

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika