spot_img
spot_imgspot_img
12.9 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Shell havacılık, IATA stratejik ortaklık ödülünü aldı

Seçtiklerimiz

Shell Havacılık Küresel Başkan Yardımcısı Anne Anderson ve Shell Havacılık Küresel Müşteriler Genel Müdürü Adam Harrison, ödülü Dubai’de düzenlenen IATA Yakıt Forumu’nda, IATA Stratejik Ortaklıklar Direktörü Louise Denis, Havaalanları ve Yakıt Direktörü Hemant Mistry ve Yakıt Hizmetleri Operasyonları Başkanı Michel Baljet’ten aldı.

Shell Havacılık Küresel Başkan Yardımcısı Anne Anderson ödül ile ilgili olarak, “Sektör standartlarını yükseltmek ve sektörle ilgili kritik sorunlara, özel çözümler üretmek konusundaki uzun dönemli çalışmalarımızla gurur duyuyor, bu alanda gerçekleşen işbirliklerinin faydalarına inanıyoruz. IATA’nın stratejik ortaklık programı, sektördeki emniyet ve operasyonel etkinlik seviyesini yükseltmek amacıyla deneyim ve uzmanlığımızı ortaklaşa kullanmamız için bize çok önemli bir fırsat sundu. IATA’nın, 20 yıllık stratejik ortaklığımızı bu ödülle taçlandırması, çalışmalarımızı aynı şekilde devam ettirmemiz için bize ilham veriyor” dedi.

IATA Teknik Yakıt Topluluğu üyesi olan Shell Havacılık, müşterilerin yaşadığı sorunları daha iyi anlayarak, onlara özel olarak geliştirilmiş çözümler sunmaktadır. Uçak yakıtı tedariki ve elleçnmesi konusuna odaklanan bu grup, standartizasyonun yaygınlaştırılmasına yönelik çalışmalar yürütmektedir. Grup bunların yanı sıra, jet yakıtı ve ürünlerin yükleme, boşaltma ve dolumu ile ilgili konularla ilgilenmektedir. Üyeler arasında yer alan Shell Havacılık, sektördeki yakıt ikmali standartlarının geliştirilmesi amacıyla, kalite kontrol konusunda uzun yıllardır önemli çalışmalar yapmakta ve öncü bir rol oynamaktadır.

IATA Havaalanları ve Yakıt Direktörü Hemant Mistry, Shell’e verilen ödül ile ilgili olarak şunları söyledi: “IATA Yakıt Hizmetleri olarak, yakıtla ilgili tüm önemli aşamalarda stratejik ortaklarımızla çalışmaktan gurur duyuyoruz. Shell Havacılık, 20 yıldır sektörde saygı duyulan, kilit oyunculardan birisi olmuştur. Shell Havacılık ile işbirliğimizi güçlendirmekten dolayı mutluyuz”.

Birçok alanda havacılık çalışmalarını destekleyen Birlik, havacılıkla ilgili kritik öneme sahip konularda sektörde uygulanacak olan politikaların formüle edilmesini destekler. 1990’da uygulanmaya başlanan Stratejik Ortaklık Programı, üye havayollarına, tedarikçilere ve hizmet sağlayıcılara, farklı IATA çalışma grupları arasında fikir alışverişi yapma imkanı vermesinin yanı sıra, ortak konularda ve ortaya çıkan sorunlarda işbirliği yapabilecekleri bir platform yaratmaktadır.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika