spot_img
spot_imgspot_img
6.6 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

Şikayet yönetiminde AnadoluJet ilk sırada

Seçtiklerimiz

Yarışma kapsamında AnadoluJet, ‘Şikâyet Yönetimi Başarı Sıralaması’nda aldığı en yüksek puan ile sektöründeki beş marka içinde yolcularının sorunlarına en hızlı geri dönüş yapan ve çözüm üreten marka oldu.

Türkiye’de online şikâyet yönetimi konusunda düzenlenen ilk yarışma olan ‘A.L.F.A. Awards’ (A.L.F.A. Ödülleri), İnteraktif Pazarlama Zirvesi’nde gerçekleştirilen özel bir törenle sahiplerini buldu.

Marketing Türkiye Dergisi, Marketing Management Institute, Şikayetvar.com ve Method Research Company işbirliğinde düzenlenen ödül töreninde AnadoluJet, ‘Şikâyet Yönetimi Başarı Sıralaması’nda aldığı en yüksek puan ile sektöründeki beş marka içinden ilk sıraya oturarak birinci oldu. Bu puan ortalaması ile AnadoluJet, yolcularının sorunlarına en hızlı dönen marka seçildi.

250’den fazla marka arasından, online şikayet yönetimini en başarılı şekilde uygulayan havayolu markası seçilen AnadoluJet’in ödülünü AnadoluJet Başkanı İbrahim Doğan aldı.

Ödülün AnadoluJet için büyük değer taşıdığını anlatan Doğan, “Şimdiye kadar verdiği hizmetlerle milyonlarca insanı ilk kez uçakla tanıştıran, Anadolu’nun onlarca şehrini Ankara Esenboğa Havalimanı ve İstanbul Sabiha Gökçen çıkışlı uçuşlarıyla birbirine bağlayan AnadoluJet, online şikayet yönetimi alanında sektöründeki en başarılı marka oldu. Yapılan araştırmaya göre AnadoluJet, ‘Şikayet Yönetimi Başarı Sıralaması’nda yolcularının sorunlarına en hızlı çözüm üreten marka. Bu ödül bizim için çok gurur verici. Tüm AnadoluJet çalışanlarına emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Sektör özelinde değerlendirilen markalardan en iyi şikayet yönetimi gerçekleştirerek birincilik ödüllerine uygun görülen kurumlar; beyaz eşyada Vestel, GSM’de Turkcell, hava ulaşımında AnadoluJet, hazır giyimde Collezione, iklimlendirmede Vaillant, kargoda Sürat Kargo, katılım bankalarda Albaraka Türk, mobilyada Çilek, otomobil segmentinde Renault, otomobil lüks segmentte BMW, özel bankalarda ING Bank, sigortada Ak Sigorta, teknoloji marketlerinde Gold Teknoloji Market, telekomünikasyonda Uydunet, zincir markette CarrefourSA oldu.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika