spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Salı, 16 Nisan 2024

SOLO TÜRK, Revell Markası altında maket severler ile buluşuyor

Seçtiklerimiz

SOLO TÜRK’ün plastik modelleri, Revell’in Türkiye’deki tek distribütörü olan Adore Oyuncak aracığıyla mağazalardaki yerini alacak. Özel tasarıma sahip ve üzerinde ay yıldız simgesi de olan bu özel maket, yalnızca Türkiye ile sınırlı kalmayıp tüm dünyada satışa sunuluyor.

İzleyicilere nefes kesen gösteriler sunan SOLO TÜRK gösteri ekibinin kullandığı Türk Hava Kuvvetlerinin yüksek performanslı ve özel tasarımlı F-16 uçakları, Revell ile severler ile buluşuyor.

Türk Hava Kuvvetlerinin 100’üncü kuruluş yıl dönümünde Türk Milletine armağan ettiği bir değer olan SOLOTÜRK uçaklarının birebir aynı modeli olan maket, Revell markası altında tüm dünyada satışa sunularak Türkiye’nin gururu oluyor ve ülke tanıtımına katkıda bulunuyor.

Gerçeğine kıyasla 1:72 ölçeğinde olan SOLO TÜRK özel tasarımlı F-16 plastik modeli, toplamda 126 parçadan oluşuyor. Dördüncü seviye zorluk seviyesinde olan model uçağın boyu 213mm ve kanat açıklığı ise 140mm.

Revell’in F16 SOLO TÜRK plastik model uçağına maket satan tüm seçkin oyuncakçılardan, Adore Oyuncak mağazalarından ve adoreoyuncak.com online mağazalarından ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika