spot_img
spot_imgspot_img
19.1 C
İstanbul
Perşembe, 18 Nisan 2024

SOLOTÜRK’ün gösterisi nefesleri kesti!

Seçtiklerimiz

Gaziemir Belediyesi ve Hava Teknik Okulları Komutanlığı’nın birlikteliğiyle düzenlenen Havacılık, Bilim ve Kültür Şenliği, son gününde birbirinden heyecanlı ve renkli gösterilere ev sahipliği yaptı. Gaziemir’deki Hava Teknik Okulları Komutanlığı yerleşkesinde düzenlenen şenliğe yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, alandaki oyun parkurlarında gönüllerince eğlendi, hava gösterileriyle büyük heyecan yaşadı. Alandaki gerçek askeri uçak ve helikopterlere binme şansı yakalayan vatandaşlar, pilotlardan bilgi aldı, bol bol hatıra fotoğraf çektirdi.
 
SOLOTÜRK GÖZ KAMAŞTIRDI
 
Gaziemir Belediyesi Halk Dansları Ekibi’nin gösterisiyle, Şavkar Jimnastik Spor Kulübü Trampolin Jimnastik ekibinin performansıyla renk kattığı şenlikte, hava gösterileri seyirciye büyük heyecan yaşattı. Şenliğin en yoğun ilgi gören ekibi SOLOTÜRK pilotları Yüzbaşı Yusuf Kurt ve Yüzbaşı Erhan Günar, gösterileriyle izleyenlerin nefeslerini kesti. SOLOTÜRK, Gaziemir semalarındaki nefes kesen gösterisiyle büyük alkış aldı. Mehteran ekibinin konser verdiği şenlikte helikopterlerle yapılan Muharebe Arama Kurtarma ve Gyrocopter uçuşu gösterisi de seyirciden tam not aldı.
 
ŞENLİĞE KIRAÇ’LI FİNAL
 
Birbirinden renkli ve nefes kesen gösterilere sahne olan Gaziemir’deki Havacılık, Bilim ve Kültür Şenliği, Kıraç’ın konseriyle final yaptı. Hava Teknik Okulları Komutanlığı’nın Gaziemir’deki yerleşkesinde sahne alan Kıraç, müzikseverlerin gönlünde yer edinmiş şarkılarını seslendirerek hayranlarını mest etti. Havacı askerlerin düzenlediği şenlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Kıraç, albay rütbesi taşıyan havacı kamuflajı ile çıktığı sahnede “Pilot olmayı çok istemiş, ancak başaramamıştım. Bir gecelikte olsa bu gururu yaşamak beni çok mutlu etti" diye konuştu.
 
Konser sonunda sahneye çıkan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, ünlü sanatçı Kıraç’a zeytin fidanı armağan ederek teşekkür etti. Kıraç, Başkan Şenol’un verdiği zeytin fidanı için ‘aldığım en güzel hediye’ dedi. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika