spot_img
spot_imgspot_img
10.4 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

SunExpress bir yıl boyunca ücretsiz uçuruyor

Seçtiklerimiz

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, aktarmasız uçuşlara dikkat çekmek amacıyla başlattığı İstanbul Çık Aradan temalı tanıtım kampanyası çerçevesinde İstanbul’u aradan çıkararak kelime oyunu kazanan bir kişiyi bir yıl boyunca uçuş ağında bulunan iç hat destinasyonlarına ücretsiz uçuracak.  Kampanyanın mikro sitesi istanbulcikaradan.com’da takipçilerin beğenisine sunulan ödüllü kelime oyununda yarışmacıların yapması gereken tek şey tema olarak İstanbul’u SunExpress’in direkt uçtuğu şehirlerin arasından çıkarmak.

Oyunu 5 hafta boyunca oynayıp toplamda en yüksek puanı alan bir yarışmacı, 1 yıl boyunca maksimum 52 adet gidiş-dönüş biletine sahip olma şansını yakalayabilecek. Diğer yandan isteyen yarışmacılar oyunu 1 hafta oynayıp o haftanın birincisi olması durumunda, eşini ya da bir akrabasını ya da istediği bir arkadaşı ile beraber yurt içi gidiş-dönüş bileti kazanma şansını yakalayabiliyor. Kelime oyununa katılarak İstanbul’u aradan çıkarmak isteyen herkes  www.istanbulcikaradan.com ’u ziyaret ederek oyunu oynamaya başlayarak bu güzel ödüllerden birinin sahibi olmaya hak kazanabilir.

İzmir ve Antalya’yı hem iç hem de dış hatlarda tarifeli seferlerle en fazla noktaya aktarmasız bağlayan ve Türkiye’nin 15 kentinden Avrupa’da 42 noktaya direkt tarifeli seferlerle uçan SunExpress, aktarmalı uçuşlara karşı düzenlediği “İstanbul Çık Aradan” temalı kampanyada, yolcuların direkt uçuşlarla hem zaman kazandığı hem de daha rahat seyahat edebildiği olgusu vurgulanıyor. Sosyal medya kanalları ve İstanbulcikaradan.com sitesinde takipçilerin beğenisine sunulan ve aktarmalı seferlerin merkezi konumunda olan İstanbul’un zorunlu uçuş güzergâhı olarak eleştirel karaktere büründürüldüğü beş ayrı film, kampanyanın başladığı günden bu yana 3 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika