spot_img
spot_imgspot_img
15.8 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

SunExpress CUP Belek’te düzenlenecek

Seçtiklerimiz

Bu yıl Belek’te düzenlenecek SunExpress Cup’a Türkiye’den Gaziantepspor katılıyor. Bundesliga’dan FC Augsburg, Hertha BSC Berlin, İsviçre Süperligi’nden YoungBoysBern, FCThun, yine Almanya’nın 2. Bundesliga’dan FC Kaiserslautern, SpVgg Greuther Fürth, FC St. Pauli takımlarının katılacağı turnuva 15 Ocak’ta başlıyor.

Almanya’da geleneksel hale gelen SunExpress Cup bu yıl Belek’te düzenleniyor. Türkiye’den Gaziantepspor, Bundesliga’dan 4 ve İsviçre Süperlig’inden 2 takımın katılacağı ve iki ayrı turnuvadan oluşacak olan SunExpress Cup Of Belek 15 Ocak Perşembe günü başlayacak.

Avrupa’nın önemli liglerinden biri olan Bundesliga’dan FC Augsburg, Hertha BSC Berlin, Türkiye Süperligi’ndan Gaziantepspor, İsviçre Süperligi’nden YoungBoysBern, FCThun, yine Almanya’nın 2. Bundesliga’dan FC Kaiserslautern, SpVgg Greuther Fürth, FC St. Pauli takımlarının katılacağı turnuva 2 ayrı kupa şeklinde düzenlenecek. 15 Ocak’ta başlayacak olan Kupa 1’de Gaziantepspor, FC Augsburg, FC Kaiserslautern ve FC St. Pauli , 20 Ocak’ta başlayacak olan Kupa 2’de ise Hertha BSC Berlin, SpVgg Greuther Fürth, Young Boys Bern ve FC Thun mücadele verecek.

Kesit Turizm organizasyonunda düzenlenen SunExpress Cup of Belek hakkında detaylı bilgiye sunexpresscupofbelek.com (http://sunexpresscupofbelek.com/) üzerinden yada SunExpress’in sosyal medya hesapları facebook/sunexpress Türkiye, Twitter/sunexpres kanallarından ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika