spot_img
spot_imgspot_img
17.9 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

SunExpress’ten sonbahar kampanyası

Seçtiklerimiz

SunExpress toplam 30 bin promosyonlu bileti; İstanbul Sabiha Gökçen ile Avrupa arasındaki uçuşlar için 49,99 Euro, İzmir ile Avrupa arasındaki uçuşlar için ise 59,99 Euro’luk fiyatlarla satışa sunuyor. Kampanya 22 Kasım – 16 Aralık tarihleri arasındaki uçuşlar için geçerli olacak.

       

 

       

SunExpress, 31 Ekim tarihinde başlayacak 2010/2011 kış tarifesinde, İstanbul Sabiha Gökçen’den Almanya’nın Berlin-Schoenefeld, Berlin-Tegel, Köln/Bonn, Dortmund, Frankfurt, Hamburg, Hanover, Muenster/Osnabrueck, Münih, Nürnberg, Saarbruecken ve Stuttgart şehirleriyle Avusturya’nın başkenti Viyana’ya; İzmir’den ise Almanya’nın Berlin-Schoenefeld, Köln/Bonn, Düsseldorf, Frankfurt, Hanover, Münih, Muenster/Osnabrueck, Nürnberg ve Stuttgart kentleriyle Amsterdam, Viyana ve Zürih’e tarifeli sefer düzenleyecek.

       

 

       

Yolcular sonbahar kampanyası kapsamında satışa sunulan 30.000 promosyonlu bileti,  SunExpress’in www.sunexpress.com adresindeki internet sitesinden, 444 0 797 numaralı çağrı merkezinden ve yetkili acentelerden satın alabiliyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika