spot_img
spot_imgspot_img
19.3 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Sunexpress yeni uçuş paketlerini açıkladı!

Seçtiklerimiz

Çok daha konforlu bir ortamda, çok daha kısa bir süre içerisinde varış noktasına ulaşmak, zamanı en verimli şekilde kullanmayı da sağlıyor. Ancak halen pek çok kişi için uçuş yapmak lüks! Bunun nedeni uçak bileti fiyatlarının kara yolu ile seyahat etmek ile kıyaslandığında biraz daha yüksek olmasıdır. Elbette bu her hava yolu firması için geçerli değil.
 
Sunexpress uçuş tarifelerinde daha düşük rakamlara yer veriyor. Bu firma ile tanıştığımızda yüksek fiyatlarla yolculuk yapabileceğimiz bir firma olacağını düşünmüştük. Ancak firma ilk uçuşlarından itibaren her daim en uygun uçak bileti teklifini sunan iki firmadan biri olmayı başardı. Hatta daha önce hava yolu ile seyahat etmeyenler dahi ilk uçuş keyfini Sunexpress sayesinde yaşadı. Bu nedenle firma ekonomik açıdan yüzleri bir hayli güldürüyor. Özellikle iş ya da gezi amacıyla sıklıkla seyahat edenler seçimlerini bu firmadan yana yapıyor.
 
Türkiye’nin hemen her noktasına sefer düzenleyerek rota açısından da yolcularının yüzünü güldürmeyi başaran firma İzmir uçak bileti satın almak isteyenlerin öncelikli durağı oluyor. Bunun nedeni firmanın üç büyük kent olan İzmir, Ankara ve İstanbul şehirlerine çok sık sefer düzenliyor olmasıdır. Buna karşın bilet fiyatlarını düşük tutmayı da ihmal etmiyor. Özellikle ülkenin doğu bölgesinden bu üç büyük kente seyahat etmek isteyenler aktarmalı yolculuk yapmak durumunda kalırken aktarma sıkıntısı yine Sunexpress tarafından çözüldü.
 
Firma doğudaki pek çok kentten İzmir, İstanbul ve Ankara’ya direk uçuşlar düzenliyor. Haliyle iş adamları, memurlar ve sık geziye çıkanlar en uygun İzmir uçak bileti arayış yapmak yerine direk İzmir’e uçuş yapan firma olan Sunexpress’in web adresinde soluğu alıyor. Firmanın müşteri sayısında ciddi bir artışa neden olan en önemli özelliklerinden biri de uçuş paketlerini düzenli aralıklarla yeniliyor olmasıdır. En yeni uçuş paketini açıklayan firma yine düzenlediği seferlerin biletlerinin kısa sürede tükenmesini sağlayacak gibi görünüyor.
 
Çünkü bu yeni uçuş paketinde fiyatlar 3 haneli rakamlarda iki haneli rakamlara kadar gerilemiş durumda! Bir de erken rezervasyon yaptırıldığında, inanılması güç ama uçak bilet fiyatları, otobüs bilet fiyatlarından dahi çok daha makul rakamlara ulaşıyor. Dolayısıyla uçak ile seyahat etmeyi aklından dahi geçirmeyenler, bu ekonomik rakamların cazibesine kapılarak hemen uçak biletini satın alıyor. Her seyahatinizde yol ücretlerinden tasarruf etmek istiyorsanız siz de erken bir tarihte rezervasyon işlemlerinizi tamamlayın. Bu sayede alacağınız İzmir uçak bileti, İzmir’e sefer düzenleyen otobüs firmalarının sunduğu bilet fiyatlarının dahi daha altında olacaktır.
 
Uçak ile yolculuk yapmanın konforunu ve keyfini yaşayacak olmanız da yolculuğunuza ayrı bir keyif katacaktır. Bu arada Sunexpress sadece iç hatlarda değil yurt dışına düzenlediği uçak seyahatlerinde de bilet ücretlerini makul düzeylerde tutmayı başarıyor. Diğer hava yolu firmalarının pek hoşuna gitmese de bu durum özellikle yaz aylarında yurt dışına seyahat etmek isteyenlerin sayısında dahi artışa neden oluyor. Çünkü uçak biletlerini en ekonomik rakamlar eşliğinde satın alabiliyorlar. Bu sayede kalan bütçeleri ile yurt dışında geçirecekleri zaman da artıyor. Ülke dışında tatil yapmak, bütçe sıkıntısı olmadığı için daha çok sayıda kişinin yaz tatili planları arasında yer alıyor.
 
Ancak yurt için uçuşlar daha fazla sayıda kişiyi ilgilendiriyor. Hem yaz hem de kış mevsiminde çeşitli nedenlerle yolculuk yapılıyor olması, yılın tüm aylarında uçak bileti fiyatlarının önemini arttırıyor. Firmanın en yeni uçuş paketlerini incelemek için internetten de faydalanmak mümkün. Online olarak tek tıkla söz konusu paketlerin neleri kapsadığın ve hangi rakamlarla uçak biletleri satın alabileceğinizi görebilirsiniz. Ayrıca uygun bilet fiyatı araştırmasını sizin adınıza gerçekleştiren pek çok web adresinin de mevcut olduğunu hatırlatmak isteriz.
 
Bu adreslerin en ucuz bilet bulma hizmetlerinden faydalanmanız için herhangi bir ödeme yapmanız gerekmiyor. Hatta birkaç site dışında ucuz uçak bileti bulmak için sitelere üye olmanız şart koşulmuyor. Bu sitelere girdiğinizde hareket edeceğiniz yeri ve gitmek istediğiniz yeri hazır bir tabloda seçiyorsunuz. Ardından seyahat etmeyi planladığınız tarihi işaretliyorsunuz ve “bilet bul” ve benzeri bir ifadenin yer aldığı butona tıklıyorsunuz. İşte bu kadar basit bir işlemin ardından seyahat edeceğiniz yere düzenlenen uçuş seferleri ve bilet ücretleri sıralanmış bir liste halinde karşınıza çıkıyor. Sitelerin sunduğu hizmet bununla da sınırlı değil.
 
Size en uygun bilet ücretini sunan hava yolu firmasını seçmenizin ardından hemen rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. Bu siteler üzerinden sadece tek tıkla hava yolu firmalarının rezervasyon sayfalarına yönlendiriliyorsunuz. Hemen biletinizi satın alarak yola çok daha rahat ve keyifli bir şekilde çıkabilirsiniz. Pek çok kişi uçak bileti satın almadan önce mutlaka internet üzerinde bir piyasa araştırması yapar. Artık siz de bu araştırmaya birkaç dakikanızı ayırmalı ve uçak biletlerinizi çok daha uygun fiyatlar eşliğinde satın alabilirsiniz.
 
Aslında uçak seyahatlerinde dikkat edilmesi gereken tek detay bilet fiyatları değil. Aynı zamanda diğer ayrıntılara da göz gezdirmenizde fayda olacaktır. Örneğin Sunexpress yeni uçuş paketleri ile birlikte bu ayrıntıları da potansiyel yolcular ile paylaştı. Türkiye içerisinde seyahat edecek olursanız bagaj hakkı bakımından karşınıza 3 farklı seçenek çıkıyor. Suneco paketi kişi başına 15 kg bagaj hakkı sunuyor. Eğer SunClassic paketi eşliğinde seyahat ederseniz bu rakam 20 kg’a çıkarken SunPremium paketinde de 25 kg’a çıkıyor. Sadece birkaç günlüğüne yolculuk yapacaksanız bagaj hakkına çok fazla dikkat etmeyebilirsiniz. Fakat tatile çıkanlar için bu detay son derece önemlidir.
 
Eğer fazla bagajınız varsa her 5 kg için 15 TL ödeme yapmanız gerekecek. Ancak bagaj hakkınızdan 20 kg fazlası için ödeme yapma şansınız mevcut olsa da 20 kg üzerinde fazla bagaj götürme şansınız yok. Hava alanında uçağınıza binmeden hemen önce çeşitli sürprizler ile karşılaşmamak için bu ve buna benzer önemli bilgileri de internet üzerinden öğrenmenizi ve bu doğrultuda seyahat için hazırlık yapmanızı öneririz.
 
Sunexpress’in iç hatlar uçuşlarında koltuk rezervasyon ücreti sadece 10 TL. X-Leg koltuk rezervasyonu için de 20 TL ödenmesi yeterli oluyor. Bu işlem esnasında uçağın hangi koltuğunda seyahat edeceğinizi kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Ancak elbette boş koltuklar arasından seçim yapmanız gerekiyor. Dolayısıyla ne kadar erken bir tarihte rezervasyonunuzu yaptırır ve biletinizi satın alırsanız o kadar bol boş koltuk seçeneği arasından tercih yapma şansınız olacak. Erken rezervasyonun avantajları işte bu noktada da devreye giriyor.
 
Seyahat edeceğiniz şehre bağlı olarak bu bilgiler ve rakamlar değişikliğe uğrayabilir. Bu nedenle biletinizi satın almadan önce detaylı bir araştırma yapmanız sizin adınıza önemlidir. Örneğin yanınızda evcil dostunuzu da götürecekseniz, firmaya önceden bir mail atmanız gerekiyor. Havaalanında da işlemlerinizi yaptırırken yanınızda evcil dostunuzun da olduğunu belirtmeniz ve onun için de gayet cüzi bir rakamla ödeme yapmanız gerekiyor. Bu bilgiler de hava yolu firmasın web sitesinde ( http://www.sunexpress.com/tr ) tüm detayları ile ziyaretçilere aktarılıyor. Sizlere şimdiden çok keyifli ve bir o kadar da konforlu bir uçuş dileriz.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika