spot_img
spot_imgspot_img
13 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

THK, Antalya’dan 2 öğrenciyi yurt dışına gönderiyor

Seçtiklerimiz

Uluslararası Hava Öğrenci Mübadelesi Teşkilatı’na (IACEA) üye olan Türk Hava Kurumu’nun, her yıl program dahilinde 15 gün süreyle havacılıkla ilgilenen Genç Kanatlar Topluluğu öğrencilerini farklı ülke kültürlerini tanımaları, uluslar arası anlayış, hoşgörü ve arkadaşlık ilişkileri geliştirmelerini sağlamak amacıyla ücretsiz olarak yurt dışına gönderdiği belirtildi.

 

Türk Hava Kurumu Antalya Şube Başkanı Vasıf Yüceliş, yaptığı açıklamada, tüm masrafları Türk Hava Kurumu tarafından karşılanan Uluslararası Hava Öğrenci Mübadelesi kapsamında Antalya’dan her yıl bir öğrenci olmak üzere İngiltere, Kanada, Avustralya ve İngiltere’ye öğrenci gönderdiklerini ifade etti.

 

Yüceliş, “Bu yıl bir ilk olarak Türk Hava Kurumu Antalya Şubesi Genç Kanatlar Topluluğu öğrencilerimizden Irmak Özarslan’ı İngiltere’ye, Zeynep Biçkioğlu’nu Yeni Zelanda’ya göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Yüceliş, öğrencilerin Türk Hava Kurumu Antalya Şubesi’ne gelerek Genç Kanatlar Topluluğu’na katılmalarını ve farklı havacılık faaliyetinde görev almalarını tavsiye etti.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika