spot_img
spot_imgspot_img
11.5 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

THK’da Aramalar Sona Erdi

Seçtiklerimiz

THK Basın Yayın Müdürü Çanak: "Soruşturma devam ediyor, herhangi bir şey söylememiz mümkün değil. Ancak, Türk Kuşu Uçağı’nın üretim planlarının sosyal medyaya sızması iddialar arasında Ankara Cumhuriyet Savcılığının, "bazı usulsüz işlemler yapıldığı" iddiasıyla başlatılan operasyon kapsamında, Türk Hava Kurumundaki (THK) polis araması tamamladı.

THK’deki operasyon-Kurumdaki arama sona erdi-Bir bilgisayarın hard diskine incelenmek üzere el koyan polis, THK Başkanı Yıldırım ile kurumdan ayrıldı.

Yıldırım’ın Ankara Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğü belirtildi. Öte yandan, THK Basın Yayın Müdürü İsmail Çanak ise basın mensuplarına açıklamada bulundu.Çanak, soruşturma devam ettiği için Kurum Başkanının herhangi bir açıklama yapmasına izin verilmediğini söyledi. Yıldırım’ın emniyette ifadesine başvurulacağını açıklayan Çanak, kurumun, süreçle ilgili yazılı açıklama yapacağını bildirdi. "Halkımızın merak etmesin, uçağımızı çok kısa bir zamanda gökyüzünde göreceğiz"

Çanak, Yıldırım hakkındaki iddiaların sorulması üzerine, "Şu anda bize belirtilmiş herhangi bir şey yok. Ancak, Türk Kuşu Uçağı’nın üretim aşamasıyla ilgili bazı konular var" diye konuştu.  Bundan halkımızın şüphesi olmasın. Biz çalışmaya devam ediyoruz." –

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika