spot_img
spot_imgspot_img
11.1 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

THY ‘Avrupa Fatihi’ne’ sponsor oldu

Seçtiklerimiz

Türkiye’nin ve Türk insanının her daim göğsünü kabartan ve Avrupa Kupası sevinci yaşatan Galatasaray ile Türkiye’nin global en mühim markalarından olan ve uzun yıllardır Galatasaray’ın resmi sponsoru olan THY, Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk sınavı olan 16 Eylül’deki Anderlecht maçında iki ulusal gurur olarak sahada yerini alacak.

2014-2015 yılında Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi temsil edecek bir Türk takımı olan Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi maçlarını içeren forma sponsorluğu Türkiye’de ilk defa uygulanacak olan yeni bir sponsorluk modelini de beraberinde getirecek. Galatasaray’ın geliştirdiği bu modele göre yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere 2 farklı forma sponsoru olacak.

Türk Hava Yolları, en mühim pazarı olan Avrupa’da 100’den çok noktaya uçuyor. Bu işbirliği ile Avrupa başta olmak üzere futbolun takip edildiği birçok bölgede marka bilinirlik ve algısını daha da güçlendirmeyi ve sponsorluk yatırımları içerisinde hedef pazarına müsait ve anlamlı bir işbirliği modeli oluşturmayı planlıyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika