spot_img
spot_imgspot_img
19 C
İstanbul
Çarşamba, 17 Nisan 2024

THY, Berlin-İstanbul seferlerini 3’e çıkarıyor

Seçtiklerimiz

THY Berlin Bürosundan yapılan açıklamada, THY’nin yaz döneminde artan yolcu talebini karşılamak ve yolcuların daha konforlu ve rahat seyahat edebilmesini sağlamak amacıyla sefer sayısının artırılacağı bildirildi.

 

Açıklamada görüşlerine yer verilen THY Berlin Müdür Vekili Nurullah Oğuz, yarından itibaren salı, perşembe ve cumartesi günleri Berlin’den İstanbul’a uçuşların günde 3 kez yapılacağını, 15 Mayıs itibari ile de bu seferlere pazartesi, çarşamba, cuma ve pazar günlerinin de ekleneceğini belirtti.

 

Bu şekilde 15 Mayıs’tan itibaren günlük 3 sefer olmak üzere, haftada 21 sefer düzenlemeye başlayacaklarını kaydeden Oğuz, Berlin-İstanbul seferlerinin her gün yerel saat ile 11.35 ve 17.50’de, ek seferlerin de pazartesi, salı, perşembe ve cumartesi günleri saat 14.35’de, çarşamba, cuma ve pazar günleri de 21.45’de yapılacağını ifade etti.

 

THY ile yolcuların konforlu ve güvenli bir şekilde seyahat etmesini arzu ettiklerini anlatan Oğuz, müşterilere, erken rezervasyon ile uygun fiyata bilet alma fırsatını değerlendirmelerini önerdi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika