spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

THY Gazipaşa/Alanya seferleri bugün başlıyor

Seçtiklerimiz

Türk Hava Yolları’nın İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Antalya Gazipaşa Havalimanı’na doğrudan seferleri, bugün itibarıyla haftanın her günü karşılıklı olmak üzere 14 frekans hâlinde düzenleniyor.

İstanbul’dan Gazipaşa/Alanya’ya tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 99 Türk Lirası’ndan başlayan açılışa özel ücretlerle seyahat edilebilir.

TAV Havalimanları tarafından işletilen Antalya Gazipaşa Havalimanı, 2013 yılında 363 bin yolcuya hizmet verdi. İyileştirme çalışmaları ile Gazipaşa Havalimanı’nın yıllık yolcu kapasitesi 1,5 milyona ulaşmış bulunuyor.

Gazipaşa/Alanya’ya ait tarifeli uçuş saatleri;

Tüm saatler lokaldir.

Türk Hava Yolları ve uçuş tarifesi ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere www.turkishairlines.com web sitesinden, 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya satış ofislerinden ulaşılabilir.

Geçtiğimiz yıl 363 bin yolcuya hizmet veren ve TAV Havalimanları tarafından işletilen Antalya Gazipaşa Havalimanı’nın, gerçekleştirilen iyileştirme çalışmaları sonucunda yıllık yolcu kapasitesi 1,5 milyona ulaşmış bulunuyor.

Binlerce yıllık tarihi, Akdeniz ve Anadolu menşeli kültürel zenginliği ve doğal güzellikleri ile Alanya, bugün yalnız Türkiye’de değil küresel platformda da çokça rağbet gören bir tatil beldesi. Kıyı şeridinin uzunluğu 100 km’yi aşan kentin kumsalları kadar Toros Dağları’nın eteklerindeki serin yaylaları da ziyaretçilerinin keyifli zaman geçirmelerine yönelik farklı bir alternatif sunuyor. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika