spot_img
spot_imgspot_img
11.1 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

THY kabin memuru arıyor

Seçtiklerimiz

Türk Hava Yolları ilanında "Dünyada en fazla ülkeye uçan ve üst üste 4. kez Avrupa’nın en iyi havayolu seçilen Ortaklığımızın büyüme sürecinde Kabin Memuru olarak yer almak isteyen iletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın, dinamik ve güler yüzlü çalışma arkadaşları arıyoruz"diyerek adaylara seslendi.

İşte adaylara aranan özellikler;

Genel Özellikler

T.C. vatandaşı olmak

01/01/1986 ile 31/12/1991 tarihleri arasında doğmuş olmak

En az lise mezunu olmak (Yurtdışındaki okullardan alınan lise diplomaları için denklik belgesi ibrazı gerekmektedir.)

İyi derecede İngilizce bilmek

Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak

Sağlık ve Fiziki Koşullar

160-180 cm. arası boya sahip olmak (Boy-kilo orantılı olmalıdır.)*

Sağlık durumu uçuşa elverişli olmak (Seçme süreçlerinde başarılı olan adaylarımızdan işe başlama aşamasında  Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nce yetkilendirilmiş sağlık kurumlarından sağlık durumlarının uçuşa uygun olduğuna dair rapor almaları ve raporlarını THY A.O. Sağlık Müdürlüğü işyeri hekimlerine onaylatmaları gerekmektedir.)

THY A.O. kabin memuru üniforması giyildiğinde, vücudunun görünecek yerlerinde dövme, piercing, yara izi vb. bulunmamak

Daha önce THY A.O. veya diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinden disiplinsizlik veya sağlık nedeniyle ayrılmış olmamak

*Boy-kilo ölçümleri, THY A.O. veya THY A.O.’nun belirleyeceği kurum/kuruluş tarafından yapılacaktır.

Başvuru Şekli ve İzlenecek Yol

Yukarıdaki şartları taşıyan adayların, ilana THY A.O. resmi web sitesi www.thy.com üzerinden başvurmaları gerekmektedir. Yalnızca bu adresten yapılan başvurular geçerlidir. Bunun dışında herhangi bir şekilde başvuru kabul edilmeyecektir.

Adaylar, aşağıdaki linkte yer alan başvuru formunu eksiksiz olarak tamamlayıp onayladıktan sonra THY A.O. tarafından süreçlere katılmak üzere davet edilecektir.

Adaylarımızın Dikkatine!

 2012, 2013 ve 2014 kabin memuru alım süreçlerimizde boy ölçümü aşamasında elenen, 2013-2014 kabin memuru alım süreçlerimizde mülakatta elenen ve/veya süreci olumlu sonuçlanıp eğitim aşamasını tamamlamayan, 2014 yılındaki kabin memuru ilanlarına başvuran, THY A.O.’ dan herhangi bir sebeple iş sözleşmesinin feshi yoluyla ilişiği kesilen adaylar ilanımıza başvuru yapamayacaklardır.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika