spot_img
spot_imgspot_img
15.8 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

THY uçağında ‘sıradışı’ yolcu paniği!

Seçtiklerimiz

Dünkü İstanbul -Dubai seferini yapan THY uçağında yaşandı. Dubai’de yapılacak freak show adıyla bilinen ilginç özellikleri olan kişilerin yer aldığı gösteriye katılmak için İstanbul’a gelen Alman Rolf Buchholz, THY’nin Dubai’ye gidecek uçağına bindi. Dünyanın en çok piercing’e sahip adamı olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Buchholz, tamamı dolu olan uçaktaki koltuğuna oturdu. Alman rekortmenin yanındaki koltuğa oturması gereken yolcu, Bochholz’un yüzünün korkutucu olması sebebiyle oturmak istemedi ve kabin ekiplerinden yardım istedi. Bunun üzerine kabin ekipleri piercing rekortmeninin yanına oturması için uçakta gönüllü olup olmadığını sordu. Israrla gönüllü aranmasına rağmen bir türlü o koltuğa kimse oturmak istemedi. Bu sırada uçak bir saate yakın rötar yaptı.

TOPLAM 453 PIERCING’İ BULUNUYOR

Uzun süren ikna çabalarından sonra bir yolcu, o koltuğa oturmayı kabul etti ve uçak gecikmeli de olsa kalktı. Dünyan en çok piercing’e sahip adamı unvanını taşıyan Buchholz’un dudak çevresinde 94, kaşlarında 25, burnunda 8, genital bölgesinde 278 olmak üzere toplamda 453 piercing’i bulunuyor.

2012 yılında Guiness Rekorlar Kitabı’na giren 52 yaşındaki Alman bilgisayar uzmanı Buchholz, 11 yıldır vücudunun her yerine dövme ve piercing yaptı.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika