spot_img
spot_imgspot_img
18 C
İstanbul
Perşembe, 25 Nisan 2024

THY ve Pegasus’tan Note 7 anonsu

Seçtiklerimiz

ABD Federal Havacılık Kurumu’nun (FAA) haftalar önce Note 7’lerin risk taşıdığı gerekçesiyle uçaklara alınmasını yasaklamasının ardından Samsung Galaxy Note 7 için uçaklarda anons yapılmaya başlandı. Türkiye’de THY ve Pegasus şirketleri uçuş öncesi yolcularını anons ile uyarıyor.
 
SAMSUNG NOTE 7’LER İÇİN DEĞİŞİM PROGRAMI BAŞLATTI
 
Samsung yeni tanıttığı amiral gemisi Galaxy Note 7’de büyük bir hüsran yaşadı. Telefonun piyasaya sürülmesinin ardından yeni model peş peşe batarya patlamalarıyla gündeme geldi. Bu kapsamda devreye giren Samsung, kabul ettiği hatadan ötürü Note 7’ler için değişim programı başlattı ve kullanıcılardan telefonları Samsung merkezlerine iade etmelerini istedi.
 
Dünya çapında başlatılan değişim programına çok sayıda katıldı ve satın aldığı Note 7’yi iade etti. Fakat telefonu değiştirmemekte diretenlerin sayısı da hiç az değil. Hatta Samsung bu kişiler için bir güncelleme yayınlanacağını ve telefonun şarj kapasitesinin düşeceğini belirtmişti.
 
THY’DEN NOTE 7 ANONSU
 
ABD Federal Havacılık Kurumu (FAA) haftalar önce Note 7’lerin risk taşıdığı gerekçesiyle uçaklara alınmasını yasaklamıştı. Benzer bir önlem artık Türkiye’de de alınmaya başladı. Geçtiğimiz günler Ordu’dan Ankara’ya hareket etmek üzere THY uçağına binen yolculara bu yasak hatırlatılarak şu anons yapıldı:
 
Lütfen Samsung Galaxy Note 7 kullanıcıları cihazlarını kapalı tutsun ve uçak içinde cihazlarını şarj etmesin. Eğer telefonlarını uçak içinde kaybeder/düşürürse ya da herhangi bir duman/koku fark ederlerse kabin ekibi arkadaşlarımıza acil bilgi versinler.
 
PEGASUS DA YOLCULARINI UYARDI!
 
Benzer bir açıklama Pegasus tarafından da yapılarak, uçakta yangın riskine karşı şu uyarı yapıldı:
 
Değerli Misafirlerimiz,
 
Uçakta yangın riskine binaen, Samsung Galax Note 7 telefonların uçuş esnasında kapatılması, şarja takılmaması, uçak altı bagajında taşınmaması gerekmektedir. Kabinde taşınacak telefonun hasar görmesi, ısınması, duman salınımı ve kaybolması durumunda acilen kabin ekibine bildirmesini rica ederiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika