spot_img
spot_imgspot_img
13.5 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

THY, yılın en iyi Finansman ödülünü kazandı

Seçtiklerimiz

Türk Hava Yolları’ndan (THY) yapılan açıklamaya göre, şirket, 200 milyon dolar tutarında, Avrupa İhracat Ajansı garantili, Japon öz sermayeli, satın alma opsiyonlu faaliyet tipi finansal kiralama yöntemi ile seçkin ve yenilikçi bir finansmanı başarıyla tamamlayarak Türkiye’de "Yılın En iyi Yapılandırılmış Finansman" ödülünün sahibi oldu.

THY adına ödülü Genel Müdür Mali Yardımcısı Coşkun Kılıç teslim aldı. Ödül töreninde konuşan Kılıç, söz konusu ödülün kendileri için büyük gurur ve mutluluk kaynağı olduğunu belirterek, THY’nin havacılığa dair her alanda öncü bir performans sergilediğini ve çizdiği başarı grafiğinin üzerine daha fazlasını koymak için var gücüyle çalıştığını ifade etti.

Bu çalışma sonucunda THY’nin aldığı ödüllerin kendileri için öncelikli tatmin ve teşvik unsuru olduğunu kaydeden Kılıç, THY’yi söz konusu ödüle layık gördüğü için Bonds&Loans’a ve bütün THY çalışanlarına teşekkür etti.

Ödül törenine video konferans aracılığıyla katılan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye’nin 2008 yılından beri gösterdiği büyümeye vurgu yaparken, piyasanın gelişimine yönelik atılacak adımlar hakkında açıklamada bulundu.

Galaya ev sahipliği yapan GFC  – Global Financial Conferences Genel Müdürü Alex Johnson da Türkiye sermaye piyasasında kısa vadede atılan adımlara ve gözle görülür büyümeye dikkati çekerken bu sürecin titizlikle sürdürüleceğine dair göstergelerin apaçık ortada olduğunu belirtti. (AA)

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika