spot_img
spot_imgspot_img
12 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Topçu: Ben de mağdur edildim

Seçtiklerimiz

Hayata geçirdiği atılımlarla Türk Hava Yolları’nı (THY) bir dünya markası haline getiren Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu…

Paralel Yapı’nın 17-25 Aralık darbe girişimi kapsamında onun da telefonları dinlenerek servis edildi. Topçu, telefonlarının dinlenmesinden, Paralel Yapı’ya, THY’nin hedeflerine kadar birçok konuda özel açıklamalarda bulundu…

Ben de mağdur edildim

– Paralel Yapı’nın THY üzerinde emeli olabilir, elbette sempatizanları vardı, belki şimdi de vardır.

– Bu tip bir faaliyetin ülkeyi ne hale getirdiğini gördük. Kolluk kuvvetlerinin emir komuta zincirinin bozulmasının nelere sebebiyet verdiği ortada. – Ben de bunun mağduruyum. Telefonlarım dinlendi. İpe sapa gelmeyen konuşmalar yayınlandı.

DİNLEMEYLE SİNDİRME YAPTILAR

– Telefonlarımı dinleyerek hiçbir suç unsuru taşımayan konuşmaların bir kısmını kesip bir kısmını ilave ederek çarpıtmalar yaptılar.

– İnanılmazlar komplolar hazırlanmış. Bu ahlaksızlık. Bu kadar insanın mağduriyetini, suçsuz bir sürü insanın vebalini bu adamlar ödeyemez.

– Türkiye’de son 10 yıl içinde yasadışı dinleme yoluyla insanları sindirme operasyonu yaptılar.

– İyi niyetli, düzgün adam diye ilgili yerlere yerleştirdikleri adamlarla mesleğe, makama, ülkeye ihanet etti.

AFRİKA’DA HIZLI BÜYÜYECEĞİZ

– 56 milyon civarında yolcuyla 2014’ü kapamış olacağız. Dış hatlarda beklentimizin biraz üzerinde yolcu taşıdık. Büyümeye devam ediyoruz.

– Gelecek yıl Afrika’da ciddi büyüme hedefliyoruz. Uzakdoğu’da yeni destinasyonlarımız var. Taipei’yi (Tayvan) ilk çeyrekte başlatacağız. Filipinler’in başkenti Manila’nın bürokratik işlemleri devam ediyor.

Düşük fiyatlı petrol yolcuya yarayacak

– Petrol fiyatlarında yaşanan rekor seviyelerde düşüş yolculara olumlu yansıyacak. Şu anda gelen talebin yüksek olmamasından dolayı zaten promosyonlu fiyatlar uygulanıyor.

– Fiyatların düşüklüğü kış sezonunda zararın bir miktar kapanmasına yardımcı olacak. Böylece şirketler mali açıdan yaz tarifesine daha güçlü şekilde başlama imkanına sahip olacak.  (Akşam)

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika