spot_img
spot_imgspot_img
13.2 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

Transavia pilotu yolcuları uçaktan attı

Seçtiklerimiz

Transavia havayollarından yapılan açıklamaya göre Kayseri – Schiphol seferi yapacak uçağa alınan yolcuların hostese karşı agresif davranışları nedeniyle uçağın pilotunu tüm yolcualrı uçaktan indirttiği belirtildi.

Yapılan Transavia açıklamasında Kayseri’den Schiphol’e hareket edecek olan uçağın Ankara’da yolcu almak için duracağı, Kayseri’den havalanmadan önce pilotun beş yolcuya yerlerini değiştirip değiştiremeyeceğini sorduğu ve bunun nedeninin ise uçaktaki ağırlık dengesini ayarlamak için olduğunu açıkladığı belirtildi.

Uçakta bazı koltukların boşl olduğunun belirtildiği açıklamada, bu yolcuların yapılan teklifi kabul etmedikleri ve hosteslere karşı aşırı agresif davrandıkları vurgulandı. Olayda diğer yolcularında sözlü dalaşa karıştığı ve olayın bir anda büyüdüğü vurgulandı.

Bu gelişme karşısında uçağın pilotu tüm yolcuların uçaktan indirilmesine karar verdi.

Açıklamada ayrıca, yaşanan bu gelişme uçağın uçuş süresinde tehir yaptırdığı, bu nedenle de uçağın boş olarak Esenboğa’ya uğramadan direk Amsterdam Schiphol alanına geri uçuşa geçtiği belirtildi. Doğal olarak Ankara’daki uçak yolcuları da mağdur durumuna düştü.

Transavia Ankara’da kalan yolcular için aynı akşam bir uçak seferi ayarlandığını geçikmeli olsa da yolcuların Hollanda’ya getirildiğini belirtti.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika