spot_img
spot_imgspot_img
18.2 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Turanlı: Ercan’daki sıkıntı devede kulak kalır

Seçtiklerimiz

Kıbrıs TV’de Serhat İncirli’nin hazırlayıp sunduğu “Kıbrıs’ta Bugün” programına konuk olan Taşyapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, yeni Ercan Havaalanı yapımı ile ilgili yaşanan sorunları anlattı.
 
“Asker çekildi, ağaçlar da kalktı mı sıkıntı kalmaz”
 
“Şu anda hiçbir problemimiz yok” diyen Turanlı, ortakları Terminal Yapı’nın sorun yaratacak bazı açıklamalar yaptığını ancak şu anda ortakları ile de hiçbir problemleri olmadığını kaydetti.
 
 Turanlı şöyle konuştu:
 
“Biz işimizi düzgün itibarlı yapmaya çalışıyoruz ve bunu başarıyoruz. Şu anda hiçbir problemimiz yok. Asker oradan çekildi, ağaçlar da ortadan kalktı mı hiçbir sıkıntı kalmaz.
 
Biz işimizi tamamlayacağız. İşin tamamlanması için hükümet ve ilgili bakan da elinden geleni yapıyor. İş bittikten sonra haksızlığa uğradığımıza inanırsak hukuka gideriz.
 
Ortaklar arasında her zaman sıkıntı çıkabilir. Biz büyük ortak olarak, hiçbir ortağımıza maddi manevi zarar vermeyerek bu işi tamamlayacağız.
 
Paramız ve donanımımız var, işin zamanında tamamlanmaması için hiçbir neden yok.”
 
“Ben neler çekiyorum, bu devede kulak kalır”
 
Proje hayata geçirilirken bazı sorunların yaşanmasının doğal olduğunu ima eden Turanlı, “Biz dünyanın 7-8 ülkesinde iş yapıyoruz. Ben neler çekiyorum, burada yaşanan sıkıntı devede kulak kalır” dedi.
 
Ercan Havaalanı içine 250 odalı bir otel de yapılabileceğini belirten Turanlı, bunun için önce yerli otellerle konuşacaklarını ve gerek duyulmaması halinde yapmayacaklarını söyledi. (Kıbrıs Postası – Filiz Seyis )

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika