spot_img
spot_imgspot_img
18.2 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Turkish Airlines World Golf Cup’ın 49. ayağı tamamlandı

Seçtiklerimiz

Turnuvada 17 ve altı handikap seviyesinde çabalayan Tsuyoshi Haga, 46 puan aldı ve Kategori 1’in şampiyonu oldu. 17 ve üstü handikap seviyesinde çabalayan Yıldız Aryas ise 47 puanla Kategori 2’de birinci sıraya yerleşti. Turnuvada “Nearest The Pin” ödülünü bayanlarda Didem Aras ve erkeklerde aynı zamanda Kategori 1 birincisi olan Tsuyoshi Haga kazandı.

THY ismine açıklama yapan Kurumsal Pazarlama ve Alternatif Dağıtım Kanalları Başkanı Ahmet Oğuz Karakaş, “Turkish Airlines World Golf Cup İstanbul turnuvasına dahil olan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz ve kazananları kutlama ediyoruz. Son senelerde THY olarak golf sporuna verdiğimiz destek artarak devam ediyor ve bu çerçevede İstanbul’da bir turnuva gerçekleştirdiğimiz için çok fazla mutluyuz. Kurumsal müşterilerimizle bir araya gelebileceğimiz bu stil etkinliklerin sürdürülmesini planlıyoruz.” diye belirtti .  

Turnuva çerçevesinde gercekleşen çekilişte, Sedat Devrim ve Mustafa Aras, çift kişilik THY business class uçuşu ve Belek’te 5 yıldızlı Maxx Royal Otel’de yedi gecelik her şey dahil konaklama kazandı.

Turnuva çerçevesinde bir de bomba sürpriz mükafat verildi. THY ’nın sadakat programı Miles&Smiles çerçevesinde , oyuncular arasında en çok statü miline sahip olan Elite Plus kart sahibi Korhan Kurdoğlu, Miles&Smiles’dan 100.000 Mil kazandı.

Bu sene ikincisi yapılan Turkish Airlines World Golf Cup, ilk defa 2013’te, dünyanın 12 değişik noktasında düzenlendi. Geçen sene , Antalya’daki çok büyük finalde Çin’den Han Liang birinci olmuş ve Turkish Airlines Open çerçevesinde yapılan Pro-Am turnuvasında golf sporunun yıldızı Tiger Woods ile Pro-Am oynamıştı.

Turnuva bu sene , İngiltere, Japonya, Güney Kore, ABD , Endonezya, Almanya, Fransa ve Arjantin’in de içinde bulunduğu 35 değişik memlekette yekün 50 destinasyonda gerçekleştiriliyor. Turnuvaya sene boyunca toplamda 4.000 kişinin katılması beklenmekte . Turnuvanın finalinde, her bir destinasyondan 2 şahıs finalist olarak olacak olan .

dokuz -16 Kasım tarihlerinde Büyük Final’e katılacak 100 şahıs , THY ile Business Class sınıfında Antalya’ya seyahat edecek ve yedi gün boyunca her şey dahil konaklama imkanına sahip olacak. Katılımcılar, Turkish Airlines Open Pro-Am turnuvalarında European Tour’un en iyi oyuncularıyla beraber oynama fırsatını kazanabilmek için Büyük Final’de mücadele edecek.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika