spot_img
spot_imgspot_img
12.7 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Üst üste dördüncü kez evine götürdü

Seçtiklerimiz

Qatar Airways Birinci Sınıf Terminali, bu prestijli ödülü üst üste dördüncü kez evine götürdü.Qatar Airways adına ödülü Chief Commercial Officer Marwan Koleilat aldı ve sözlerine şu şekilde devam etti: "Bu ödüle üst üste dördüncü kez layık görüldüğümüz için çok gururluyuz. Yolcularımıza sunduğumuz ürün ve hizmetlerin takdir edilmesinden dolayı da mutlu olduğumuzu belirtmek isterim.

Bu ödül aynı zamanda, havada ve yerde müşterilerimize sürekli birinci sınıf hizmet sunmak amacıyla kendini geliştiren personelimizin yoğun çalışmalarının da bir kanıtıdır. Bütün yolcularımız için seyahat tecrübesi havaalanında başlar. Bu yüzden Birinci Sınıf Terminalimiz yolcularımızın ihtiyaçlarını karşılamaya odaklanmada ve onlara en iyi havayolu tecrübesini sunmada gerçek bir birinci olduğunu kanıtlamıştır."
 

Dokuz aylık bir süre boyunca 100 farklı ülkeden yolcular, 385 havaalanı ve 400 havaalanı otelini kapsayan 12 milyon anketi doldurdular. Gece boyunca 50’den fazla Dünya Havaalanı Ödülü sunuldu. Fira Barcelona’ da düzenlenen ödül töreni, CEO’lar ve yönetimin yanı sıra seçilmiş havaalanı otellerini de bir araya getirdi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika