spot_img
spot_imgspot_img
18.1 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Yazıcıoğlu’nun helikopter kazası kayda alınmış

Seçtiklerimiz

BBP Genel Başkan Yardımcısı Avukat Selami Ekici, Yazıcıoğlu’nun Kahramanmaraş’ta hayatını kaybettiği kaza ile ilgili önemli bir iddiada bulundu. Ekici, aynı kazada ölen İHA muhabirinin kaza anını kamera ile kaydettiğini söyledi.

25 Mart 2009’da seçim gezisi sırasında helikopteri düşen ve hayatını kaybeden BBP lideri Musin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili, ailenin avukatı çok çarpıcı bir iddiada bulundu.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Avukat Selami Ekici, aynı kazada hayatını kaybeden İHA kameramanı İsmail Güneş’in tüm detayları kameraya aldığını iddia etti. Ekici, "Görüntülere ulaşır ulaşmaz kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.

"İLK DAVA AÇILDI"

BBP Genel Başkan Yardımcısı Avukat Selami Ekici, katıldığı canlı yayında Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Soruşturma kapsamında ilk kez bir görevliye dava açıldığını belirten Ekici, "Muhsin Yazıcıoğlu’nun ayağı ve kaburgası kırık, hastaneye kaldırılıyor’ bilgisini geçen K.Maraş İstihabarat Şube Müdür Yardımcısı Dursun Özmen’le ilgili geçtiğimiz perşembe günü dava açıldı" dedi.

"DÜŞÜŞ ANININ GÖRÜNTÜSÜ VAR"

Kazada hayatını kaybeden İHA kameramanı İsmail Güneş’in kamerasından çıkan görüntülerin savcı tarafından incelenmesini talep ettiklerini söyleyen Selami Ekici, "Çok çarpıcı görüntülerin olduğu, bu görüntülerin de birileri tarafından kaybedildiği noktasında bilgiler ulaşıyor bize. Habercilik refleksiyle İsmail Güneş’in, helikopter düşerken kamerasını kapatmasıı mümkün değildi. Biz de buna pek inanmıyorduk. Ulaştığımız bilgiler de İsmail Güneş’in helikopter düşerken ve düştükten sonra kamerasını kullandığı, görüntüler olduğu ve bu görüntülerin de bazı kişilerin eline geçtiği yönünde. İnşallah önümüzdeki günlerde bu görüntülere de ulaşıp kamuoyuyla paylaşacağız" şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika