spot_img
spot_imgspot_img
12 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Yerli turiste güney Ege’de avantajlı tatil

Seçtiklerimiz

Bu kapsamda bölgeye gelen yerli turistler, kampanyaya katılan otellerde yüzde 40, restoranlarda yüzde 25’lik indirimlerden faydalanacak
 
Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) ile AnadoluJet işbirliğiyle yerli turistler, güney Ege’nin gözde turizm merkezlerinde avantajlı tatil imkanı elde edecek.
 
GETOB Başkanı Bülent Bülbüloğlu, Marmaris’teki bir otelde "Avantaj Rotası" adı verilen kampanyayla ilgili düzenlenen basın toplantısında, girişimleri sonucu AnadoluJet’in, Ankara’dan Dalaman Havalimanı’na eylülde haftada karşılıklı 10 sefer, kış aylarında ise 3 sefer yapacağını söyledi.
 
Bu sayede Ankara ve Ankara aktarmalı uçuşlarla çok sayıda vatandaşın rahatlıkla tatil için bölgeye gelebileceğini belirten Bülbüloğlu, bu gelişmeyi sevindirici bulduklarını kaydetti. Bülbüloğlu, "Avantaj Rotası" kampanyasının Türkiye’de bir ilk olduğunu vurguladı.
 
Marmaris ve çevresini tercih eden yerli turist sayısının her geçen yıl arttığına dikkati çeken Bülbüloğlu, "Bayram tatiliyle başlayan yerli turist yoğunluğumuz devam ediyor. Otellerimizin doluluk oranı yüksek. Doluluğun ay sonuna kadar sürmesini bekliyoruz. İç pazar payımızı yüzde 20’ye çıkarmayı hedefliyoruz. AnadoluJet ile yaptığımız bu anlaşma, hedefimize ulaşmamıza katkı sağlayacak" dedi.
 
– "Avantaj Rotası"
 
"Avantaj Rotası" kampanyası kapsamında, Marmaris ve Dalaman ilçelerinde tatil yapmak isteyenler, kampanyaya katılan otellerde yüzde 40, restoranlarda yüzde 25’lik indirimlerden faydalanacak.
 
Kampanya dahilinde bölgeye gelenler, Marmaris Balevi Müzesi’ni ücretsiz ziyaret edebilecek, özel bir hastanede yüzde 25 indirimli check-up yaptırabilecek. Ayrıca gelen yolculara, Marmaris Belediyesinin katkılarıyla ücretsiz bisiklet temin edilecek.
 
Marmaris ve Dalaman bölgelerinden 5 yıldızlı 6 otel, 4 yıldızlı 2 otel, bir termal ve bir de butik otel kampanyaya katıldı. Katılımcılar, Ankara-Dalaman gidiş dönüş uçak bileti ile bu otellerde 2 gün konaklama dahil, paket fiyattan faydalanabilecek.
 
Kampanya 2 yıl geçerli olacak.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika