spot_img
spot_imgspot_img
19.3 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Yörük Obaları, Dalaman Havalimanında

Seçtiklerimiz

Dalaman Yörük Obalarını tarafından sergilenen etkinliği: DHMİ Başmüdürü Cevat Yılmaz, Dalaman Havalimanı Emniyet Müdürü İsmail Yenigelen,  ATM Dalaman Havalimanı  Güvenlik Müdürü İsmail Akta, Dalaman Kent Konseyi Genel Sekreteri İsmet Alıcı, Spor ve Çalışma Grubu Başkanı Emre Bulat, Bilişim ve Teknoloji Grubu Başkanı Erkan Kutlumuş ve birçok havalimanı firma temsilcileri ve çalışanları ile karşıladı.

Yörük Obaları Derneği Dalaman havalimanı ÇE-TUR otoparkında toplandıktan sonra, gösteri ekibi yöresel oyunlarını sergiledi. Daha sonra Dalaman Yörük Obaları Derneği ve Dalaman Kent Konseyi Festival açılışı nedeniyle Dalaman Cumhuriyet Meydanına geçtiler.

Yörük Obaları Derneği başkanı İlyas Önder, “Bir Toplumda bütünleşme, birlik beraberlik içerisinde kültürümüzü yaşatarak sağlanır. Çünkü biz dünyanın en köklü milletlerinden biriyiz. Yörük Obaları Derneği olarak festival etkinliklerine katılmış bulunmaktayız. Yöremize ait sanatçılarla festivalimiz süresince beraber olacağız. Yörük Obası derneğimizi Dalaman’da birlik beraberlik kültürünü yaşatmak için kurduk.

Kuruluş aşamasında siz halkımızdan çok olumlu yaklaşımlar gördük. Kısa sürede hazırlanarak festival etkinliklerine katıldık. Bize bu süre içerisinde destek olan başta Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek’e, Belediye Başkanı Sedat Yılmaz’a maddi manevi katkıda bulunan tüm halkımıza teşekkür ederiz” dedi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika