spot_img
spot_imgspot_img
9.7 C
İstanbul
Cuma, 18 Nisan 2025

Havacılık sektörünün acı günü

Seçtiklerimiz

Ani ölümü sonrasında ailesi ve çalışma arkadaşlarını yasa boğan Nuri Ay, 2010 yılında kalbinden ameliyat olmuş ve uzun süre tedavi görmüştü. Kalbiyle ilgili şikayetleri artan Ay, hastaneye gitmek üzere randevu da aldı ancak hastaneye gidemeden evinde geçirdiği kalp krizi sonrasında bu sabah hayatını kaybetti.

Sektörün sevilen isimlerinden olan Ay’ın evine akın eden Atlasjet ve havalimanından çalışma arkadaşları daha sonra gasilhane önüne gelerek dua etti. Atlasjet Genel Müdürü Orhan Coşkun ve İcra Kurulu Başkanı Sami Alan’ın da hazır bulunduğu dua töreninde haklar helal edilirken, gözyaşları da sel oldu.

Zincirlikuyu’da kılınacak öğlen namazının ardından Atatürk Havalimanı’na getirilecek olan Nuri Ay için saat 14:45-15:00 arasında kargo terminalinde çalışma arkadaşları için bir veda töreni düzenlenecek. Buradan Ankara’ya gönderilecek olan merhum Ay, Karşıyaka Mezarlığı’na defnedilecek.

2001 yılında Atlasjet’te göreve başlayan bir kız çocuğu babası Nuri Ay, İstasyon Müdürlüğü görevini yürütüyordu.

Air News Times ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.


Bu arada Atlasjet de deneyimli havacı Nuri Ay için başsağlığı mesajı yayınladı.

Yapılan açıklamada:

İstanbul Atatürk Havalimanı İstasyon Müdürümüz Nuri Ay, bu sabah geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu vefat etmiştir.

Kendisine rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Saygılarımızla,

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika