spot_img
spot_imgspot_img
13.5 C
İstanbul
Cuma, 18 Ekim 2024

Qatar Airways’in Paris Premium Dinlenme Salonu Yeniden Açılıyor

Seçtiklerimiz

Qatar Airways, Paris-Charles de Gaulle Havalimanı’nda (CDG) lüks Premium Dinlenme Salonu’nu yeniden açarak, havayolunun Premium yolcuları ve uygun tek dünya ittifakı ortakları için mevcut olan günlük üçlü uçuşlarını tamamlıyor.

Premium Dinlenme Salonu, hem The Brasserie hem de The Global Deli, mescitler, iş merkezi, duş olanakları, Wi-Fi ve 200’den fazla konuk için ayrılmış oturma düzeni dahil olmak üzere havayolunun premium ürününün tüm olanak ve niteliklerini içerir. Paris ve Eyfel Kulesi’nin engin manzaraları, sıcak ve dinlendirici bir atmosfere katkıda bulunur.

Havayolunun en son Premium Lounge’ın yeniden açılması hakkında yorum yapan Qatar Airways Grup İcra Kurulu Başkanı Ekselansları Bay Akbar Al Baker şunları söyledi: “Bu dönüm noktası, sürekli ürün geliştirmeye odaklanmamızı gösteriyor. Paris-Charles de Gaulle Havalimanı’ndaki Qatar Airways Premium Dinlenme Salonu’nun yeniden açılması, büyüyen ağımız içindeki beşinci küresel dinlenme salonumuzu işaret ediyor.

Bu, özellikle Fransa’daki müşterilerimize benzersiz hizmetler sunma taahhüdümüzü daha da gösteriyor.”

Paris-Charles de Gaulle’deki 1.000 metrekareden büyük Qatar Airways Premium Dinlenme Salonu, Qatar Airways First ve Business Class yolcularına dinlenmek ve beş yıldızlı yolculuk deneyimlerine başlamak için sofistike, modern ve ferah bir ortam sunuyor.

Olağanüstü birinci sınıf mutfak standartlarına göre yemek servisi yapan salon, dünya genelinden uluslararası bir menü sunan mevcut açık büfeye ek olarak taze hazırlanmış alakart siparişler için eksiksiz bir mutfak ile donatılmıştır.

Qatar Airways Paris Premium Lounge, Charles de Gaulle Havalimanı’ndan havayolu ile seyahat eden yolcuların artan kapasitesine hizmet etmek için 2017 yılında faaliyetlerine başladı. Bugün Qatar Airways, Paris’e haftada 18 uçuş gerçekleştiriyor ve yolculara Skytrax’ın Dünyanın En İyi Havalimanı olan Hamad Uluslararası Havalimanı’na en üst düzeyde bağlantı sunuyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika