spot_img
spot_imgspot_img
25 C
İstanbul
Çarşamba, 18 Eylül 2024

BBN Airlines’ın Singapur’da Operasyon Başlatmasına İzin Verildi

Seçtiklerimiz

BBN Airlines’ın Singapur’da Operasyon Başlatmasına İzin Verildi

BBN Airlines Indonesia, küresel havacılık şirketi Avia Solutions Group’un bir parçası olarak, Singapur Sivil Havacılık Otoritesi’nden (CAAS) yabancı işletme izni (FOP) aldı. Bu izin, 2024 yılı içinde elde edilen ikinci uluslararası lisans olup, havayolunun Asya’da yeni pazarlara açılmasına ve bölgedeki müşteri havayollarına hizmet kapasitesini artırmasına olanak sağlayacak.

BBN Airlines, Ağustos 2022’de Jakarta’da kurulmuştu ve şu anda altı adet Boeing 737 uçağından oluşan bir filoya sahip. Bu filoda üç adet Boeing 737-800 yolcu uçağı ve üç adet kargo uçağı bulunuyor. Singapur’dan alınan bu izin, havayolunun genişlemesine katkıda bulunarak, ACMI (uçak, mürettebat, bakım ve sigorta) çözümlerinin maliyet etkinliği ve esnekliğini artıracak.

Ayrıca, havayolu bu yılın başlarında Avustralya’dan da benzer bir izin alarak, operasyonlarını Endonezya’nın dışına genişletmişti. Şirketin hedefi, 2027 yılına kadar 40 uçaklık bir filo ile faaliyet göstermek. Bu genişleme stratejisi, Avia Solutions Group’un küresel büyüme planlarının bir parçası olarak öne çıkıyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika