spot_img
spot_imgspot_img
19 C
İstanbul
Çarşamba, 16 Ekim 2024

Air Serbia, Uzak Doğu’ya Açılıyor: Guangzhou Uçuşları Başladı

Seçtiklerimiz

Air Serbia Guangzhou Seferlerine Başladı

Air Serbia, Çin Halk Cumhuriyeti’ne doğrudan uçuşlarına bir yenisini ekleyerek Belgrad ile Guangzhou arasında düzenli seferlere başladığını duyurdu. 30 Eylül 2024 itibarıyla haftada iki kez, Pazartesi ve Cuma günleri gerçekleştirilecek olan bu yeni seferler, Air Serbia’nın Asya kıtasındaki uçuş ağına önemli bir katkı sağlıyor. Uzun mesafeli uçuşlarda kullanılan Airbus A330-200 uçaklarıyla gerçekleştirilecek olan bu seferler, Belgrad’ı Çin’in önemli ticaret ve kültür merkezlerinden biri olan Guangzhou’ya bağlıyor.

Guangzhou Baiyun Uluslararası Havalimanı’na inen bu seferler, Çin’in “Kemer ve Yol” girişimi kapsamında stratejik bir öneme sahip olup, İpek Yolu’nun modern hava taşımacılığı ayağını oluşturuyor. Bu yeni rota, özellikle Güney Çin’deki ticaret ve turizm hareketliliğine katkı sağlayacak.

Guangzhou, tarihi dokusuyla dikkat çekerken, modern yaşamın getirdiği kültürel çeşitlilikle de ünlüdür. Şehir, Budist tapınakları, tarihi yapıları ve dünyaca ünlü Kanton mutfağı ile ziyaretçilere eşsiz deneyimler sunuyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika