spot_img
spot_imgspot_img
19 C
İstanbul
Çarşamba, 16 Ekim 2024

Routes World 2024’te Hava Kargo ve Altyapı İlişkisi Tartışıldı

Seçtiklerimiz

Routes World 2024: Artan Hava Kargo Talebi Küresel Altyapıyı Yeniden Şekillendiriyor

Bahrain’de düzenlenen Routes World 2024 konferansında, hızla artan hava kargo hizmetlerine olan talebin küresel hava rotalarını nasıl şekillendirdiği ve havaalanı altyapısı üzerindeki etkileri tartışıldı. Konferansta iş dünyasının önemli isimleri arasında yer alan Bahrain Ekonomik Kalkınma Kurulu İş Geliştirme Şefi Ali Al Mudaifa, Aramex Uluslararası GCC Bölgesi Ticari Direktörü Jerees Tadros ve Bahreyn Havalimanı Şirketi CEO’su Mohamed Yousif AlBinfalah, delegelere küresel bağlantıyı artırma fırsatları hakkında uzman görüşlerini sundular.

Bu yıl, Routes World’un 29. edisyonu olması sebebiyle, Bahreyn’de gerçekleştirilen etkinlik, havacılık sektörünün geleceğini şekillendiren önemli konuların ele alındığı bir platform sundu. Panelde konuşan uzmanlar, özellikle hava kargo operasyonlarının, küresel lojistik ve hava seyahati yönetimindeki önemli rolüne dikkat çekti. Bahreyn’in stratejik konumu ve gelişmiş altyapısı sayesinde, bölgesel ve küresel hava taşımacılığı için önemli fırsatlar sunulduğu vurgulandı.

Bahreyn Havalimanı Şirketi CEO’su Mohamed Yousif AlBinfalah, hava kargo operasyonlarının havaalanı yönetimindeki gelecekteki rolüne işaret ederek, küresel bağlantıyı artırmaya yönelik fırsatları ele aldı. Bahreyn’in, gelişmiş havaalanı altyapısı ve iş dostu ortamı ile uluslararası havayolu şirketleri ve yolcular için cazip bir destinasyon olma yolunda ilerlediğini belirtti. Ayrıca, Bahreyn’in 100’den fazla destinasyona ulaşmayı hedefleyen planları ile küresel bağlantıdaki rolünü daha da güçlendirmeyi amaçladığını ifade etti.

Konferans boyunca, küresel havacılık sektörü temsilcileri ve havayolu CEO’larının yer aldığı birçok oturum gerçekleştirildi. Toplamda 9.000’in üzerinde toplantı yapılması planlanan etkinlikte, 80’in üzerinde havayolunun temsilcileri ve 40’tan fazla konuşmacı yer aldı.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika