spot_img
spot_imgspot_img
17.9 C
İstanbul
Pazartesi, 14 Ekim 2024

THY Münih Hattında 60 Yıllık Başarı: Avrupa’da Güçlenen Bağlantılar

Seçtiklerimiz

THY: Münih-İstanbul Hattında 60 Yıllık Kesintisiz Uçuş Kutlaması

THY Münih hattı 60. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutlandı. Almanya operasyonlarında önemli bir kilometre taşına ulaştı. Ekim 1964’ten bu yana İstanbul ile Münih arasında kesintisiz uçuşlara devam ediyor ve bu şehri küresel uçuş ağının vazgeçilmez bir parçası olarak konumlandırıyor. Almanya’nın üçüncü büyük şehri olan Münih, aynı zamanda ülkenin ikinci en büyük havalimanına ev sahipliği yapıyor ve bu stratejik önemiyle operasyonlarımızda kilit bir rol oynuyor.

Bu özel yıldönümü etkinliğinde, Genel Müdür (Ticari) Yardımcısı Ahmet Olmuştur, Bavyera Başbakanı Dr. Markus Söder, Münih Havalimanı CEO’su Jost Lammers, Münih Başkonsolosumuz, üst yönetimimiz ve diğer bölgesel yetkililerin katılımıyla 60 yıllık başarı hikayemizi kutladık. Bu önemli dönüm noktası, Avrupa’daki varlığımızı daha da güçlendirmek için yeni planlarımızı uygulamaya koyduğumuz bir döneme denk geldi.

Önümüzdeki kış sezonunda Münih’ten İstanbul’a geniş gövdeli uçak seçeneğiyle haftada 29 uçuş sunmayı planlıyoruz. Bu şekilde yolcularımıza daha konforlu bir seyahat deneyimi sunarken, Avrupa’daki bağlantılarımızı da güçlendirmeyi hedefliyoruz.

Bu önemli dönüm noktasını bizimle paylaşan ve destek veren herkese teşekkür ediyor, Münih üzerinden dünyayı birleştirmeye devam edeceğimiz daha nice yıllar diliyoruz.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika