spot_img
spot_imgspot_img
15.5 C
İstanbul
Cuma, 26 Nisan 2024

Arel’de 1.İstanbul Havacılık Gençlik Forumu

Seçtiklerimiz

Havacılık sektöründe gelişmelere her geçen gün yenilikler eklenmeye devam ederken, İstanbul Arel Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Ulaştırma Hizmetleri bölümü de bir ilke imza atarak 12-14 Ninsan tarihleri arasında düzenledikleri  1.İstanbul Havacılık Gençlik Forumu ile gençleri sektörün lideri ile buluşturdular.
 
Dört oturumdan oluşan Havacılık bölümlerinde okuyan ve havacılığa ilgi duyan gençlerin geleceğine ışık tutmayı hedefleyen  Forumun açılış konuşmasını  TAV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sani Şener yaptı.
 
Eğitim, istihdam, çalışma koşulları, gençlerden beklentiler, sektörel fırsatlar ve 3. havalimanı ile Türkiye’nin 2023 vizyonunun, tartışılarak  mercek altına alındığı  oturumların  Moderatörlüğünü  İstanbul Arel Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Ulaştırma Hizmetleri Öğretim Görevlileri Mustafa  Kemal Yılmaz ve Sibel Bilkay  gerçekleştirirken, oturumlara konuşmacı olarak katılan,  HAVAŞ İstanbul İstasyon Müdürü Onur Şatır, TGS Yolcu Hizmetleri Koordinasyon Müdürü  Meltem Irmak Sağ, Atlasglobal Yolcu Hizmetleri Koordinatörü Sitare Şençalış,  THY Kargo Müdürü Murat Ünlü, Qatar Türkiye Kargo Direktörü Serkan Demirkan, HAVAŞ İstanbul İstasyon Kargo Müdürü Murat Sucu, TGS Kargo Koordinasyon Müdürü  Cihan Erdinç, AYJET Uçuş Okulu Müdürü  Naci Uçar, THY Purser ( Sorumlu Kabin Amiri ) Ceylan Teközgen Kızılyallı, THY Teknik Sorumlu Eğitmen Mustafa Bucan Çolak deneyimlerini gençlerle paylaştı.
 
Havacılık sektöründe var olmak isteyen gençlerin yoğun ilgisine ve  heyecanına  sahne olan 1. İstanbul Havacılık Gençlik Forumu   soru  cevap  kısmının  ardından sona erdi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika