spot_img
spot_imgspot_img
21.4 C
İstanbul
Pazar, 8 Eylül 2024

ASM, Rostov-on-Don Airport İçin kolları sıvadı

Seçtiklerimiz

Manchester merkezli ASM, Rusya’daki Rostov-on-Don Havaalanı için kapsamlı bir 12 ay sürecek olan rota geliştirme projesi gerçekleştirmek için görevlendirildi. ASM, 7-9 Haziran’da, Kharkiv’deki Routes CIS organizasyonunda, rota geliştirme aktivitelerinde Rustov-on-Don’u destekleyerek işine başlayacak.

       


       
 Projenin başlama noktası; geniş kapsamlı bir istatistik analizi, Rostov-on-Don hizmet alanı denetimi ve bir rakip analizi olacak. Bunları kaynak alarak, ASM; rota geliştirme stratejisi formüle edecek, tüm sektörlerdeki hedefleri tanımlayacak ve seçilen rota hedefleri için bir uygulama planı hazırlayacak.

       


         Anlaşma süresi boyunca, ASM, havaalanına; rota geliştirme-gerçekleşme programını formüle etmesinde, görüşmeler yapmasında ve hazırlanmasında, şu anda da rota geliştirme organizasyonunda destek olacak.
         ASM’de COO olan Tony Griffin, “Dünya ekonomik bunalımından kurtulurken CIS pazarında çalışmak zorluklar ve büyük avantajlar yaratıyor. Bize; Avrupa, Asya ve CIS güzergahlarında büyük bir fırsat çeşitliliği sunduğuna ve CIS pazarındaki deneyimimizi güçlendireceğine inandığımız Rostov-on-Don gibi dinamik bir havaalanı ile çalışmaktan çok memnunuz,” diyerek fikirlerini belirtti

       


       
 Yaklaşık olarak Moskova’nın 670 mil güneydoğusunda bulunan Rostov-on-Don, önemli bir bölgesel ve uluslar arası taşımacılık merkezi konumunda, ayrıca, 2,5 milyondan fazla nüfusla metropoliten bir alanda bulunuyor. ASM ve Rostov-on-Don Havaalanı arasındaki anlaşma 1 Haziran 2010’da imzalandı.

       

Haber Merkezi @ Air News Times

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika