spot_img
spot_imgspot_img
21.4 C
İstanbul
Pazar, 8 Eylül 2024

Burcu Geriş, CFO etkinliğinde konuştu

Seçtiklerimiz

TAV Havalimanları Finanstan Sorumlu Başkan Yardımcısı Burcu Geriş, IBM Türkiye ve Harvard Business Review (HBR) Türkiye’nin düzenlediği “Rekabetin Sınırları Yeniden Tanımlanıyor” başlıklı etkinlikte konuşmacı olarak yer aldı.

Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin üst düzey finans yöneticilerinin katıldığı etkinlik, Soho House İstanbul’da gerçekleşti.

Geriş, HBR Türkiye Yayın Yönetmeni Serdar Turan’ın modere ettiği panelde Coca-Cola İçecek CFO’su Orhun Köstem ve Yıldız Holding CFO’su Mustafa Tercan’la birlikte konuşmacı olarak yer aldı.

TAV’ın geçen yıl 102 milyon yolcuya hizmet verdiğini belirten Geriş, buradan ortaya çıkan “büyük veri”yi inovasyon ve doğru iş sonuçları için kullandıklarını belirtti.

TAV’ın bünyesinde yer alan TAV Bilişim’in havacılık sektörüne özgü çözümler ürettiğini ve bu çözümlerin dünyanın farklı havalimanlarında kullanıldığını ekledi.

Etkinlikte Boğaziçi Üniversitesi öğretim görevlisi ve eski SPK Başkanı Prof. Dr. Vedat Akgiray da “CFO’lar için oyunun kuralları değişiyor” başlıklı bir sunum yaptı.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika