spot_img
spot_imgspot_img
23.2 C
İstanbul
Pazar, 8 Eylül 2024

Corendon Airlines’tan Spora Tam Destek: Yelken Yarışında Kupa Heyecanı

Seçtiklerimiz

Corendon Airlines Yelken Dünyasında Da Fark Yaratıyor

Corendon Airlines, spora verdiği destekle dikkat çekmeye devam ediyor. Bu kez göklerden sonra denizlerde de adından söz ettiren şirket, Arkas Aegean Link Regatta yat yarışında “Corendon Airlines Kupası” ile yer alacak. 15 Ağustos’ta Çeşme Şamandıra ve Çeşme Coğrafi rotasında gerçekleşecek olan iki yarışta, yelkenciler bu özel kupa için mücadele edecekler.

Arkas, EAYK ve IC Çeşme Marina iş birliği ile düzenlenen bu etkinlik, Türkiye Yelken Federasyonu ve Çeşme Belediyesi’nin destekleriyle 8. kez gerçekleştiriliyor. Corendon Airlines, bu yılki yarışın co-sponsoru olarak yelkencilik sporuna olan katkısını artırıyor.

Yarışın yanı sıra 16 Ağustos’ta düzenlenecek olan Corendon Airlines Festivali de büyük ilgi çekecek. Yelken severler, Dilaila Beach’te yarışları izlerken çeşitli atölyeler ve etkinliklerle keyifli zaman geçirecekler. Ayrıca, Corendon Airlines’ın spor alanındaki desteği sadece bu etkinlikle sınırlı kalmıyor. Şirket, birçok farklı spor branşında sponsorluklar ve iş birlikleri ile Türk sporuna değer katmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika