spot_img
spot_imgspot_img
21.4 C
İstanbul
Pazar, 8 Eylül 2024

DCT Abu Dhabi ve Air France-KLM, Avrupa-Abu Dabi bağlantısını genişletmek için ortak oluyor

Seçtiklerimiz

Abu Dabi Kültür ve Turizm Bakanlığı (Abu Dabi DCT), bugün Fransız-Hollandalı havayolu grubu Air France-KLM ile Abu Dabi ile Avrupa arasındaki bağlantıyı artıracak ve emirliği tercih edilen bir turizm destinasyonu olarak daha da konumlandıracak stratejik bir ortaklık oluşturan bir Mutabakat Muhtırası (MoU) imzaladı.

Louvre Abu Dhabi’de düzenlenen imza törenine Abu Dabi DCT Turizm Genel Müdürü Salih Muhammed El Geziry, Air France-KLM’nin Ticaretten Sorumlu Başkanı Angus Clarke, Air France Kıdemli Başkan Yardımcısı Olivier Piette ve Abu Dabi Havalimanları Ticaretten Sorumlu Başkan Maureen Bannerman katıldı.

Ortaklık, amiral gemisi Air France’ın Skytrax Top 10 havayolu şirketi arasında yer aldığı Paris’e yapılan günlük uçuşlarla Abu Dabi’nin küresel bağlantısını genişletiyor. Ayrıca MoU, Abu Dabi’nin 2023 sonuna kadar 24 milyondan fazla ziyaretçiyi çekme hedefini ve destinasyon farkındalığını artırma taahhüdünü pekiştiriyor.

El Geziry, “Bu ortaklık, Abu Dabi DCT’nin Abu Dabi’nin turizm sektörünü tanıtma, koruma ve ilerletme ve emirliğin küresel bir destinasyon statüsünü yükseltme taahhüdünü ifade ediyor. Güvenilir uluslararası taşıyıcılarla uzun vadeli ortaklıklar geliştirerek, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin zengin mirasımızı ve çeşitli kültürümüzü ziyaret etmelerini ve bunlara tanık olmalarını sağlıyoruz.

Bu artan bağlantı, yalnızca gezginler için deneyimi zenginleştirmekle kalmıyor, aynı zamanda Abu Dabi’yi Doğu’ya ek bir erişim noktası olarak konumlandırıyor.” dedi.

Air France-KLM Ticari Direktörü Angus Clarke, “Bu yeni girişimde Abu Dabi DCT ile çalışmaktan gurur ve ayrıcalık duyuyoruz.

Abu Dabi, bölgesel ve uluslararası destinasyonlara seyahat eden milyonlarca yolcuya hizmet veren gerçek bir küresel havacılık merkezi olarak ortaya çıkıyor.” dedi.

Air France-KLM’nin SkyTeam ittifakının kurucu üyesi statüsü, havacılık sektöründe artan bağlanabilirlik ve kapasitede beklenen artış için yeni fırsatlar yaratmaya hazırlanıyor.

Ortaklık, Paris’teki tek duraklı bağlantılar aracılığıyla Avrupa ve Amerika’da yeni destinasyonlar açarken, geliştirilmiş bağlantı, Emirliği önemli doğu pazarları için bir mola merkezi ve MICE etkinlikleri ve toplantıları için merkezi bir varış noktası olarak konumlandırıyor.

Abu Dabi DCT ve Air France-KLM, Fransa ve Hollanda’daki ana işletmecileri ve seyahat acentelerini hedef alan işbirlikçi seyahat ticareti promosyonları da uygulayacak. Mevcut ağlardan yararlanan bu girişim, Abu Dabi’nin Avrupa pazarındaki turizm ayak izini genişletmeyi ve emirliğin benzersiz tekliflerini deneyimlemek için daha fazla ziyaretçi çekmeyi amaçlıyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika