spot_img
spot_imgspot_img
26.5 C
İstanbul
Cuma, 13 Eylül 2024

Diehl Aviation, Sürdürülebilir ve Verimli Üretim İçin Meksika’daki İlk Tesisinin Temelini Attı

Seçtiklerimiz

Diehl Aviation, Sürdürülebilir ve Verimli Üretim İçin Meksika’daki İlk Tesisinin Temelini Attı

Diehl Aviation, Meksika’nın Querétaro şehrinde yeni tesisinin inşaatına başladı. 27 Ağustos 2024 tarihinde düzenlenen törende, Meksika hükümeti temsilcileri ve Diehl Aviation yetkilileri, bu yeni tesisin temelini attı. Bu önemli adım, Diehl Aviation’ın Amerikan müşterilerine daha yakın olma hedefini simgeliyor ve şirketin Kuzey ve Latin Amerika’daki pazar konumunu güçlendirme taahhüdünü ortaya koyuyor.

Yeni tesis, başlangıçta 8.200 metrekarelik üretim ve ofis alanına sahip olacak ve üretim 2025 yılında başlayacak. İlk üretilen ürün, Airbus A220 için ekstra geniş bagaj bölmeleri olacak. Bu tesis, Diehl Aviation’ın kapasitesini, verimliliğini ve sürdürülebilirliğini artıracak. Tesisin ilerleyen aşamalarda 4.000 ila 6.000 metrekarelik ek alanla genişletilmesi planlanıyor. Ayrıca, başlangıçta 30 çalışanla başlayacak olan üretim, orta vadede yaklaşık 500 çalışanı istihdam edecek şekilde büyütülecek.

Diehl Aviation, bu yeni tesisle sadece üretim kapasitesini artırmakla kalmayacak, aynı zamanda Airbus, Boeing, Bombardier ve Embraer gibi büyük müşterileriyle olan işbirliğini güçlendirecek. Meksika’daki bu yeni lokasyon, şirketin daha hızlı ve verimli bir şekilde hizmet sunmasına olanak tanıyarak rekabet gücünü artıracak. Querétaro’nun merkezi konumu, mükemmel altyapısı ve Querétaro Uluslararası Havalimanı’na yakınlığı, bu tesisin stratejik önemini daha da artırıyor.

Diehl Aviation CEO’su Jörg Schuler, “Querétaro’daki yeni tesisimizin temellerini atmak, Diehl Aviation için öncü ve stratejik bir adımdır. Bu adım, Kuzey ve Latin Amerika’daki önemli müşterilerimize daha yakın olma taahhüdümüzü vurgularken, bölgedeki pazar konumumuzu da daha da güçlendiriyor. Yeni lokasyonumuz, üretim kapasitemizi genişletirken, verimli ve sürdürülebilir bir şekilde çalışmalarımıza devam etmemizi sağlayacak,” dedi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika