spot_img
spot_imgspot_img
17.5 C
İstanbul
Salı, 22 Ekim 2024

Emirates Türkiye’deki Yolcularına Verdiği Hizmetlerin 34. Yılını Kutluyor!

Seçtiklerimiz

Emirates, Türkiye’ye ve Türkiye’den 23.000’den fazla uçuşta altı milyon yolcu taşıdı.

Türkiye’den dünyaya seyahat ve ticareti güçlendirmek için ilham kaynağı olan Emirates, Türkiye ile Dubai ilişkilerinde önemli rol oynuyor.

İlk olarak 31 Temmuz 1987 tarihinde İstanbul seferlerine başlayan Emirates, 374 koltuk kapasiteli Boeing 727 tipi uçaklarıyla haftada iki defa gerçekleştirdiği operasyonlarla, sadece bir senede 15.600’dan fazla yolcu taşıdı.

O günden bu yana Emirates, Türkiye’ye ve Türkiye’den 23.000’den fazla uçuşta altı milyon yolcu taşıdı. Emirates şu anda Boeing 777-300 tipi uçaklarla İstanbul Havalimanı’ndan haftada 18 sefer gerçekleştiriyor.

Emirates, Türkiye’deki 34 yılı boyunca, Türkiye’deki ticaretin, turizmin ve ekonominin uzun vadeli bir ortağı olarak, dünya standartlarındaki servis hizmeti ile pazarda yüksek talep gördü.

İstikrarlı şekilde uçuşlarını artıran Emirates, yolcular tarafından çok sevilen A380 de dahil kullandığı uçak tiplerini sürekli geliştiriyor.

İş ve seyahat için yolculuk yapanlar, Emirates’in geniş çaplı güzergah seçeneğiyle Dubai’den dünyanın birçok noktasına ulaşabiliyor. Emirates uçuş ortaklarıyla gerçekleştirdiği uçuşlarla da altı kıtada yolcularına sunduğu uçuş sayısını artırıp, uçuş ağını genişletti.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika