spot_img
spot_imgspot_img
29.3 C
İstanbul
Salı, 2 Temmuz 2024

Emirates ve Condor Sık Uçan Yolcu Programlarında Ortaklık Yaptı

Seçtiklerimiz

Emirates ve Alman Tatil Havayolu Condor Ortak Uçuş Anlaşması Yaptı

Emirates, Alman tatil havayolu Condor ile bir ortak uçuş anlaşması yaptığını duyurdu. Emirates’in Başkan Yardımcısı ve Ticari İşler Sorumlusu Adnan Kazim ve Condor CEO’su Peter Gerber, Dubai’de düzenlenen IATA Yıllık Genel Kurul Toplantısı’nda anlaşmayı imzaladılar.

Bu ortaklık, hükümet onaylarına tabi olarak Ekim 2024’te başlayacak ve aynı ay içinde Condor’un Berlin-Dubai hattı da açılacak. Anlaşma kapsamında, Emirates müşterileri, Almanya üzerinden Condor tarafından işletilen uçuşlarla Majorca ve Kanarya Adaları gibi tatil destinasyonlarına, ayrıca Kuzey, Orta ve Güney Amerika ve Karayipler’deki uluslararası noktalara bağlantı imkanı bulacaklar.

Condor ise kendi “DE” pazarlama kodunu Dubai’den ötesine yapılan Emirates uçuşlarına ekleyerek Orta Doğu, Afrika, Orta Asya ve Hint Alt Kıtası’na yeni seyahat seçenekleri sunacak. Emirates ve Condor, Kasım 2023’te karşılıklı bir interline anlaşması ve sık uçan yolcu programı anlaşması imzalamıştı. Bu sayede, Emirates Skywards üyeleri Condor’un tüm uçuşlarında Mil kazanabilecek ve harcayabilecekler.

Adnan Kazim, bu ortaklık sayesinde Emirates müşterilerinin Condor’un geniş tatil destinasyonlarına daha iyi erişim sağlayacağını ve Dubai’den başlayan yolculuklarında Emirates’in benzersiz hizmet ve konukseverliğinden yararlanacaklarını belirtti.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika