spot_img
spot_imgspot_img
26.4 C
İstanbul
Cuma, 6 Eylül 2024

Freebird Airlines Kişinev ile Antalya Arasında Direkt Seferlere Başladı!

Seçtiklerimiz

Freebird Airlines Kişinev ile Antalya Arasında Direkt Seferlere Başladı!

Freebird Airlines, 2022 yılında tarifeli seferlere başlamasının ardından, Almanya ve İngiltere’den sonra şimdi de Moldova’nın başkenti Kişinev’i Antalya’ya direkt bağlıyor. Freebird, Kişinev-Antalya hattında 2024 Yaz sezonu döneminde, Pazartesi günü dışında her gün olmak üzere haftada altı (6) frekans uçuyor.

Freebird’ün yeni direkt seferleri ile Kişinev ve Antalya arasında ekonomik seyahat etmek isteyen yolcular, en düşük ücretli paketi tercih etseler bile 8 kg kabin bagajı hakkı ile uçma avantajına sahip oluyorlar.

Freebird Airlines Hakkında

Freebird Airlines, havacılık sektöründe 40 yılı aşkın süredir temsilcilik, yakıt tedariği, gözetim, brokerlik, güvenlik ve eğitim alanlarında hizmet veren Gözen Holding’in bir şirketidir. 2000 yılında güçlü bir altyapı üzerine kurulan ve Malta ve Türkiye’de iki farklı tescile sahip olan Freebird, 14 Airbus A320’den oluşan filosuyla turistik bir havayolu olarak faaliyet göstermektedir.

Freebird, sürdürülebilir havacılık için geliştirdiği teknoloji ve istihdam altyapısı ile müşterileri, çalışanları ve hissedarları için değer yaratmayı hedeflemektedir. 2002 yılında TUV Rheinland tarafından ISO 9001:2000 Sertifikasına layık görülen Türkiye’deki ilk havayoludur ve Temmuz 2006’da IATA (Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği) tarafından verilen IOSA (IATA Operasyonel Emniyet Denetimi) tescilini alan ilk charter havayolu olmuştur.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika