spot_img
spot_imgspot_img
-2.5 C
İstanbul
Pazar, 23 Şubat 2025

Havaalanı için son rütuş

Seçtiklerimiz

Elazığ Havaalanı yeni pistinin tamamlanmasının ardından Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü Yetkilileri, incelemelerde bulunmak üzere Elazığ’a gittiler. 

 

il yetkilileri ile buluşan THY Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin, havaalanı yeni pistinin bitirilmesiyle Elazığ’ın makus kaderini yendiğini söyledi.

Karlıtekin’in çarpıcı açıklamalarına göre; 5-6 hafta içerisinde Elazığ-İstanbul sefer sayısı 2’ye çıkacak, koltuk başı maliyetler düşeceği için daha çok insan artan sefer sayılarıyla rahatça uçabilecek ve 2 ay içerisinde Anadolu Jet Anakara’dan buraya getirilecek.


“Potansiyelin gelişimine göre şartları zorlarız” diyen THY Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin, bundan böyle Hac uçuşlarının doğrudan Elazığ’dan yapılmasının söz konusu olduğunu ve ilerleyen zamanlarda yurtdışı uçuşlarının da Elazığ’dan mümkün olacağını söyledi.

elazighaber

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika