spot_img
spot_imgspot_img
29.2 C
İstanbul
Cuma, 6 Eylül 2024

Hitit ve Sunrise Airways Arasında Stratejik İş Birliği: Güçlerini Birleştirdi

Seçtiklerimiz

Hitit ve Sunrise Airways İş Birliği

Hitit, Güney Amerika ve Karayipler bölgesindeki genişlemesini Sunrise Airways ile yaptığı anlaşma ile sürdürüyor. Bu anlaşma kapsamında, Haitili havayolu şirketi Sunrise Airways, 17 Temmuz 2024 itibariyle Hitit’in yeni teknoloji ortağı olarak hizmet almaya başladı. Anlaşma kapsamında, Sunrise Airways, Hitit’in kapsamlı yazılım çözümlerinden ve hizmetlerinden faydalanacak.

Hizmet Kapsamı ve Genişleme Planları

Sunrise Airways, Hitit’in sunduğu yolcu hizmet sistemlerinin yanı sıra, kargo ve acente yazılımlarından da yararlanacak. Ayrıca, Hitit tarafından geliştirilen özel mobil uygulama ve acente çözümleri sayesinde, Sunrise Airways müşterilerine çok kanallı bir rezervasyon altyapısı sunabilecek. Bu gelişme, Sunrise Airways’in Kuzey ve Orta Amerika ile Karayipler bölgesine yönelik genişleme hedeflerini destekleyecek nitelikte.

Stratejik Önemi

Hitit’in Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nevra Onursal Karaağaç, bu iş birliğinin sadece iki şirket arasında değil, aynı zamanda Türkiye ile Haiti arasındaki ekonomik ilişkiler açısından da önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti. Karaağaç, Güney Amerika ve Karayipler’deki yeni ortaklarının büyüme ve dijital dönüşüm konusundaki isteklerinin, Hitit’i bu bölgedeki genişleme planlarıyla uyumlu hale getirdiğini ifade etti.

Sunrise Airways’in Perspektifi

Sunrise Airways’in Ticari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Claudio Buncamper, Hitit ile yapılan bu iş birliğinin, şirketin büyüme ve müşteri hizmetlerini mükemmel seviyelere çıkarma hedefleri doğrultusunda önemli bir adım olduğunu vurguladı. Buncamper, Hitit’in yenilikçi teknolojilerinin, Sunrise Airways’in satış, rezervasyon ve müşteri hizmetleri kapasitesini artıracağını belirtti.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika