spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
İstanbul
Salı, 17 Eylül 2024

Hitit’in Yeni CEO’su Nevra Onursal Karaağaç ile Yeni Bir Dönem Başlıyor

Seçtiklerimiz

Nevra Onursal Karaağaç, Hitit’in Yeni CEO’su Olarak Atandı

Hitit Havacılık Teknolojileri’nin yeni CEO’su olarak Nevra Onursal Karaağaç atandı. Karaağaç, 18 yıldır Hitit’te çeşitli görevlerde bulunmuş ve son olarak 2018’den beri Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CMO) olarak görev yapmaktaydı. Hitit’in kurucusu ve şu anki CEO’su Nur Gökman, 30 yıldır yürüttüğü bu görevini 1 Eylül 2024 itibarıyla Karaağaç’a devredecek ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak şirkete katkı sağlamaya devam edecek.

Karaağaç, Hitit’teki kariyerine 2006 yılında Yaratıcı Yönetmen olarak başlamış ve şirketin global marka stratejileri, pazarlama, satış ve iş geliştirme süreçlerinde önemli rol oynamıştır. Hitit, dünya genelinde 70’ten fazla havayolu ve 700’den fazla havalimanında kullanılan teknolojileriyle, dünya havacılık endüstrisinde üçüncü sırada yer alan bir teknoloji şirketidir.

Hitit’in global başarısını artırmaya devam eden Karaağaç, yeni görevinde de şirketin yenilikçi teknoloji çözümleri ve stratejik hedefleri doğrultusunda liderlik yapacak. Şirket, 49 ülkede 70’ten fazla iş ortağıyla çalışarak yılda 6.5 milyar ABD doları satış hacmi destekleyen bir teknolojik ağ sunmaktadır.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika