spot_img
spot_imgspot_img
25 C
İstanbul
Cumartesi, 7 Eylül 2024

İLM’den Havacı Çocuklara, Havalı Kampanya!

Seçtiklerimiz

Çocukları üniversiteye başlayacak olan havacılar için özel bir kampanya hazırlayan dil okulu, havacı ailelerine özel yüzde 50 indirimli özel ders programı sunuyor. Proficiency sınavları için bu havalı kampanyayı kaçırmayın!

Üniversitelerin açılmasına sayılı günler kaldı. İngilizce eğitim veren üniversitelerde eğitim görecek öğrenciler için yabancı dil yeterlilik sınavından geçer not almak, hem bir yıl kazanmak hem de özel okulların yüksek eğitim bedellerinden tasarruf etmek anlamına geliyor.

Yıllardır pilotlara ve uçuş personeline ICOQ, Level 4, BETA eğitimleri veren İLM, havacı ailelerine özel bir kampanya hazırladı. Üniversitelerin hazırlık sınıfı  yeterlilik sınavlarına girecek olan gençler, kişiye özel ders programlarıyla son hazırlıklarını tamamlayacak. Havacıların çocukları, kişiye özel derslerde yüzde 50 indirim fırsatından yararlanabilecek.

Ülkemizde uluslararası geçerliliği bulunan sertifika sınavlarını ilk uygulayan eğitim kurumlarından biri olan İstanbul Lisan Merkezi – İLM, 1982 yılından bu yana 50 binin üzerinde öğrenci yetiştirmiş tecrübeli ve saygın bir dil okulu. İLM’de İngilizce’nin yanı sıra Almanca, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Rusça, Yunanca, Arapça ve Çince gibi dillerde eğitim programları yabancı eğitmenler eşliğinde gerçekleştiriliyor.

Çalışanlar ve öğrenciler için hafta içi, hafta sonu eğitim kurları hazırlayan İLM, kişiye özel dersler ve kursa gitmeye vakit ayıramayanlar için online dil dersleri ile esnek eğitim koşulları sağlıyor. Proficiency sınavı öncesi özel kampanyadan yararlanmak isteyenler, detaylı bilgiye İLM Bakırköy Şubesi’nin 0212 571 82 84 ve 0212 571 82 94 telefonlarından ulaşabilir.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika