spot_img
spot_imgspot_img
25 C
İstanbul
Çarşamba, 18 Eylül 2024

ITA Airways, Fransa-İtalya Uçuşlarını Genişletiyor: Yeni Uçuş Hattı Müjdeleri

Seçtiklerimiz

ITA Airways, Fransa-İtalya Uçuşlarını Genişletiyor: Yeni Uçuş Hattı Müjdeleri

ITA Airways, Paris’te düzenlenen IFTM Top Resa 2024 fuarına katılarak, havayolu ve turizm sektörüyle ilgili en son gelişmeleri paylaşıyor. 17-19 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen bu etkinlikte, ITA Airways’in satış ekibi, Airline Pavilion bölümündeki stand E019’da yer alarak iş ortaklarını ve ziyaretçileri ağırlıyor.

Bu fuar, ITA Airways için özellikle Fransa ile İtalya arasındaki uçuş bağlantılarını öne çıkarmak açısından önemli. Fransa, ITA Airways için İtalya’dan sonra en büyük ikinci Avrupa pazarı konumunda ve bu pazar için haftada 92 uçuş frekansı sunuluyor, toplamda 184 uçuş ile yaz sezonunda hizmet veriliyor. Roma Fiumicino’dan Paris Charles De Gaulle ve Nizza’ya günde dört ve üç uçuş sunulurken, Milano Linate’den Paris’e günde yedi uçuş yapılıyor.

ITA Airways ayrıca, fuarda Premium Economy hizmetini tanıttığı gibi, Dubai ve Bangkok gibi önemli Doğu destinasyonlarına kış sezonunda doğrudan uçuşların başlayacağını duyurdu. Bu yeni uçuşlar, daha az yakıt tüketimi ve daha düşük CO₂ emisyonları sağlayan yeni nesil uçaklarla gerçekleştirilecek.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika